کانونهای مساجد بهترین بستر برای آشنا کردن جوانان با فرهنگ اهل بیت(ع)

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان گفت: کانون مساجد بهترین بستر برای آشنا کردن جوانان با فرهنگ ناب اسلام ،اخلاق، رفتار و زندگانی اهل بیت (ع) است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، کریم مطهری موید، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استاندار همدان عصر گذشته(29 خرداد) در آیین افتتاح طرح غنی سازی اوقات فراغت گفت: باید با بهره گیری از امکانات و ظرفیت های موجود جوانان را با فرهنگ غنی و ناب اسلامی و اهل بیت (ع) آشنا کرد و تلاش کرد که آنان به جای گرایش به سمت فرهنگ غربی در زیر بیرق ولایت فقیه قرار گیرند.
 

وی افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان باید با فرهنگ غنی ، ناب اسلام و اهل بیت (ع) جوانان را به کانون ها جذب و مبانی و آموزه های اسلام آشنا کنند.
 

وی با اشاره به افتتاح مجتمع فرهنگی دیجیتالی استان همدان ،تصریح کرد: امروزه رایانه در زندگی بشر تاثیر وافری دارد و بدون رایانه امکان ایجاد برنامه های مدنظر و محتوای ایجاد شده وجود ندارد.
 

وی با بیان اینکه دیجیتالی شدن پسوند بسیاری ازفعالیت های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی قرار گرفته است، تصریح کرد: همچنین ارتباط با فناوری در تمامی زمینه ها مثال زدنی است.
 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری همدان اظهار داشت: امروزه شاهد تاثیر دیجیتال در رشته های فیلم سازی، سینما، تئاتر، تلویزیون، انیمیشن، اکشن، جلوه های ویژه، ساخت فیلم های سه بعدی هستیم.
 

مطهری خاطرنشان کرد: اطلاعات لازم را به وسیله ای دیجیتال شدن استفاده می کنیم و همچنین تولید بازی های رایانه ای مبتنی بر وب سایت به عنوان صنعت تجاری قرار گرفته است.
 

وی با بیان اینکه ایجاد مراکز مهم دیجیتالی ظرفیتی برای استفاده از ابزار مسائل فرهنگی می باشد، گفت: استفاده از نرم افزار رایانه ای با موضع فرهنگی در کشور ایجاد شده است.
 

وی با بیان اینکه والفجر 8، گرشاسپ، کوهنورد از جمله بازی های رایانه ای کشور ایران است، افزود: این در حالی است که دشمنان ما با استفاده از نرم افزار های فرهنگی به جنگ نرم آمدند.
 

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استاندار همدان با بیان اینکه باید بازی های متناسب با فرهنگ خود بسازیم ، ابراز داشت: همچنین با نرم افزار فرهنگی متناسب با نیازهای دختران جوان و نوجوان کشور ایران اقدام کنیم.
 

وی، حمایت از پایان نامه های دانشجویان، آموزش و تولید بازی های رایانه ای، ایجاد وب سایت و وبلاگ، توسعه خانه های دیجیتال شهرستان ها، ایجاد واحد سیار فرهنگی، حمایت از بازی های فعالیت های فیزیکی، حمایت از تولید فرهنگی با موضوعیت ایثارگری از جمله پیشنهادات داده شده برشمرد.
 

وی افزود: فناوری اطلاعات ابزاری برای دشمنان به منظور تقابل با فرهنگ غنی اسلام شده است که باید مسوولان فرهنگی در این راستا پیشقدم باشند و اقدام به تولید بازی های رایانه ای با رویکرد فرهنگ اسلامی کنند.
 

وی تاکید کرد: مجتمع دیجیتال نباید به محلی برای ارائه خدمات رایانه ای تبدیل شود بلکه باید برنامه هایی با سمت و سوی مسایل فرهنگی ارائه دهد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 265751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha