به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی عظیمی درباره ویژگی های جشنواره های منطقه ای سینمای جوان گفت :یکی از الگوهای فیلم سازاین است که فیلمی را که تولید می کند، در معرض دید و قضاوت مخاطبان قرار بدهد و جشنواره ها می تواند در این معرض دید قرار دادن فیلم ها نقش مهم و تاثیر گذاری داشته باشند.
وی افزود: موقعی که فیلم های جوان های شهرستانی در جشنواره منطقه ای به نمایش در می آید، تبعات و اثرات این حضور جوانها بعدا مشخص می شود. بنابراین برگزار کنندگان جشنواره باید برنامه های مدونی داشته باشند تا در سال های بعد مورد استفاده قرار بدهند.
وی در خصوص نقش جشنواره های منطقه ای در تبادل فرهنگی در شهرستان های کشورنیز، گفت:اگر کل سینماگران ایرانی در مناطق مختلف دور هم جمع شوند و آثار یکدیگر را ببیند یک جریان حساب شده فرهنگی و آئینی در کل کشور به وجود خواهد آمد.
عظیمی همچنین گفت: یک جوان فیلم ساز باید بتدریج مراحل پیشرفتش را طی کند تا در جایگاههای رفیع دیگری بتواند درخشش وموفقعیت خودش را در کار فیلم سازی ادامه بدهد . جشنواره های منطقه ای به راحتی می تواند در حکم یک سکوی پرتاب برای فیلم سازان جوان شهرستانی باشد.
معاون فعالیت های سازمان امورسینمایی در ادامه ابراز کرد: حضور تعداد زیادی جوان در بخش های متنوع هنری در جشنواره های منطقه ای یک حسن و ویژگی محسوب می شود و البته گسترش برگزاری جشنواره لزوماً باعث افزایش کیفیت جشنواره نمی شود . یکی از راههای رسیدن به کیفیت مطلوب و ایده ال تعامل و دقت در انتخاب آثار شرکت کننده خواهد بود.
وی در پایان گفت:نباید بعد از خاتمه جشنواره آن را پایان یافته دانست . بلکه باید دبیر خانه جشنواره ارتباط گسترده ای با برگزیدگان جشنواره داشته باشد و فضای کاری مطلوبی برای آنها ایجاد کرد.
چهل و نهمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان از تاریخ 10 تا 13 تیرماه سال 1392 به مدت چهار روز در استان چهارمحال و بختیاری شهرستان شهرکرد با حضور استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، زنجان، گیلان، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گلستان، خوزستان، لرستان، مرکزی و چهارمحال و بختیاری توسط انجمن سینمای جوانان ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد با عنوان بام ایران برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما