تردد 70 کاروان زائر عتبات عالیات از پایانه بین المللی خسروی

سرپرست فرمانداری قصرشیرین، گفت: روزانه 3 هزار زائر ایرانی و خارجی در قالب 70 کاروان عتبات عالیات از پایانه بین المللی خسروی تردد می کنند.

حسین پروین، سرپرست فرمانداری کرمانشاه، به خبرنگار شبستان گفت: بزرگ ترین پایانه بین المللی خاورمیانه در مرز رسمی خسروی شهرستان قصرشیرین واقع شده که هم اکنون روزانه 70 کاروان زائر ایرانی و غیرایرانی با جمعیت سه هزار نفر از این مرز به خارج و داخل کشور تردد می کنند.
 

وی با بیان اینکه مرز خسروی روزانه گنجایش 10 هزار نفر مسافر را دارد، افزود: به طور یقین با رایزنی مقامات و مسئولان کشورمان با طرف عراقی این امر محقق می شود.


سرپرست فرمانداری قصرشیرین، خاطرنشان کرد: از زمان بازگشایی مجدد این مرز تاکنون نزدیک به دو میلیون زائر تردد داشته اند و با توجه به اینکه این زوار روزانه یک شب را در قصرشیرین می گذرانند، هتل داران و ظرفیت های آن از حالت رکود خارج شده است.


وی با اشاره به موقعیت استراتژی این شهرستان، اظهار داشت: شهرستان مرزی قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه و نزدیک ترین نقطه به کربلای معلی دارای پتانسیل ها و ظرفیت هایی است که می تواند موجبات توسعه استان کرمانشاه و منطقه غرب را فراهم کنند.


پروین، افزود: وجود بیش از 186 کیلومتر مرز مشترک خاکی با کشور عراق و فعالیت دو گمرک خسروی و پرویزخان و بازارچه مرزی پرویزخان یکی از فرصت های بزرگ این شهرستان برای توسعه است.


وی همچنین وضعیت خاص آب و هوایی و شرایط اقلیمی ویژه قصرشیرین را عاملی برای رسیدن بهار زود رس و به تبع آن ورود زود هنگام میهمانان نوروزی برشمرد.


سرپرست فرمانداری قصرشیرین، اذعان کرد: وقوع هشت سال جنگ تحمیلی در این شهرستان که یادآور رشادت های دلیرمردان دفاع مقدس است، موجب شده سالانه هزاران نفر از کاروان های راهیان نور از سراسر کشور به این شهرستان عزیمت کنند.


پروین، در ادامه آب و هوای قصرشیرین را موجب فراهم شدن شرایط خاصی برای کشت انواع محصولات کشاورزی عنوان کرد به نحوی که اکثر کارشناسان کشاورزی از این شهرستان به عنوان قطب کشاورزی استان یاد می کنند.


وی با بیان اینکه قصرشیرین دارای 30 هزار هکتار اراضی کشاورزی در حال کشت است که 20 هزار هکتار آن را دیم و 10 هزار را اراضی آبی تشکیل می دهد، بیان کرد: هم اکنون در این شهرستان سه سد در حال آبگیری است که با بهره برداری از آنها 95 درصد از اراضی این شهرستان آبی می شوند و این نوید بخش آینده ای بهتر برای بخش کشاورزی است.

 

فرماندار قصرشیرین، با بیان اینکه هم اکنون در این شهرستان پروژه توسعه باغات در سطح 700 هکتار در دست اقدام است که 330 هکتار آن در مرحله اجراست، خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر سیستم کشاورزی از سنتی به مکانیزه به طور قطع سالانه شاهد برداشت محصولات بیشتری هستیم.


وی، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی را باعث رونق اقتصادی و توسعه منطقه و ارتقای سطح معیشت مرزنشینان دانست و گفت: اقدامات مهمی که دولت نهم و دهم برای ایجاد زیرساخت ها و بالفعل کردن پتانسیل ها و ظرفیت های قابل توجه آن انجام شده حائز اهمیت است و با بازگشایی بازارچه مرزی سومار در اوایل سال آینده بیش از پیش بر شیرینی و حلاوت قصرشیرین در ابعاد مختلف افزوده می شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 26635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha