رضا پارسیان نژاد، رئیس حوره هنری کهگیلویه وبویراحمد در گفتگو با خبرنگار شبستان در یاسوج، اظهار داشت: یکی از وظایف حوزه هنری شناسایی و جذب و شکوفایی هنرمندان با رسالت دینی است و در این راستا کلاس های متعددی هنری پیش بینی کرده که در بخش های مختلف اجرا می شود.
وی بیان داشت: این کلاس ها در رشته های نویسندگی، شعر، داستان، طراحی نقاشی و تهذیب نگارگری ایرانی و اسلامی و خبرنگاری، عکاسی و کلاس های مختلف هنری پیش بینی شده است.
این مسئول گفت: کلاس ها از اوایل تابستان آغاز و تا اواخر شهریورماه ادامه دارد و صرفا محدود به دوره های آموزشی نمی شود.
پارسیان نژاد با بیان اینکه این کلاس ها منجر به تولید آثار هنری می شود، عنوان کرد: در کنار این کلاس ها اردوهایی برای هنرجویان پیش بینی شده و کتابخانه تخصصی هنری را داریم که در آن مجموعه ای از نیازمندی های مختلف هنری وجود دارد.
وی با بیان اینکه بالغ بر پنج هزار عنوان کتاب در این کتابخانه وجود دارد، تصریح کرد: این منابع می تواند بنیه خوبی برای پژوهش های هنرجویان باشد.
رئیس حوره هنری کهگیلویه وبویراحمد گفت: در این فواصل دوره های تخصصی کامپیوتر تکمیلی با حضور اساتید ملی در گرایش های مختلف هنری پیش بینی شده که به صورت فشرده برگزار می شود.
این مسئول هنری کهگیلویه وبویراحمد گفت: در کنار آنچه که عنوان شد دانشنامه فرهنگ تمدن استان نیز در حال تدوین و چاپ می باشد که در نوع خود اقدام بسیار ارزشمندی است.
پارسیان نژاد عنوان کرد: دانشنامه فرهنگ تمدن استان مجموعه ای از فرهنگ عامه مردم به صورت مکتوب است که توسط اساتید اهل فن گردآوری می شود و این کار می تواند به ثبت و ضبط فرهنگ عامه ما که در حال فراموشی است، کمک شایانی بکند.
وی با اعلام زمان اتمام این طرح، تصریح کرد: این یک طرح پنج ساله و مسلزم اعتبار است که الان قریب به 20 جلد از این موضوعات را تدوین و قریب به 10جلد آن چاپ شده؛ البته هنوز مراسم رونمایی از این کتاب را برگزار نشده است.
این مسئول با بیان اینکه در این طرح پنج ساله قریب به صد موضوع گنجانده شده است، افزود: در این فرهنگ نامه باورداشت های مردم، موسیقی فرهنگ کار، مفاخر هنری، گیاهان خوراکی، پوشش، آداب و رسوم مختلف گردآوری می شود.
پایان پیام/
نظر شما