توجه جدی به امر به معروف، آسیب های اجتماعی را محو می کند

کارشناس مذهبی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان گفت: اگر در جامعه امروز نسبت به امر به معروف و نهی از منکر همانطور که به نماز و روزه توجه می‏شود، معتقد باشیم،آسیب‏های اجتماعی در آینده نه چندان دور محو می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت‏الاسلام مهدی فرزی، کارشناس مذهبی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان گفت: بهترین راهکار برای حل آسیب‏های اجتماعی و اخلاقی توجه به دو اصل مهم دینی که همان امر به معروف و نهی از منکر است.


وی افزود: مهمترین معضل در جامعه امروزی کم توجهی به این دو فریضه بسیار مهم است که مقام معظم رهبری نیز در فرمایشاتشان مکرر عنوان شده است.
 

فرزی افزود: البته اگر کم توجهی صورت بگیرد این آسیب‏ها توسط شیاطین انس و جن روز به روز در جامعه افزایش می‏یابد و همه در معرض قهر الهی قرار خواهیم گرفت، همانطور که در گذشته نیز امت‏های به دلیل کم توجهی و غفلت مورد خشم و غضب الهی قرار گرفتند.


کارشناس مذهبی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان گفت: توجه به مادیات در راستای نیل به معنویات و ساخت دنیا برای آبادانی آخرت همان چیزی است که مدنظر اهل بیت(ع) و مورد تأیید اسلام است.


وی اظهار داشت: توجه به همزمانی و تقریب زمانی ولادت حضرت سیدالشهدا (ع)، حضرت ابوالفضل(ع)، امام سجاد(ع) و حضرت علی‏اکبر(ع) با میلاد امام زمان(عج) شاید بیانگر این نکته باشد که ظهور امام زمان(عج) به چند شرط نیازمند است.


به گزارش روابط عمومی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان، فرزی افزود: حرکت جهادی با عنایت به زندگی امام حسین(ع)، بصیرت و پایمردی با عنایت به زندگی حضرت عباس(ع)، توجه به معنویات با توجه به زندگی امام سجاد(ع) و شور و نشاط جوانی با عنایت به زندگی حضرت علی‏اکبر(ع) شروط مورد نیاز ظهور حضرت مهدی(عج) است.


کارشناس مذهبی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان ادامه داد: بهترین راهکار در راستای زمینه‏سازی برای ظهور امام زمان (عج) قطعاً توجه به این چهار محور است.


وی افزود: توجه به مادیات برای نیل به معنویات و ساخت دنیا برای آبادانی آخرت همان چیزی است که مدنظر اهل بیت بوده است و توجه به معنویات بدون توجه به مادیات یا توجه به مادیات بدون توجه به معنویات منشأ غیردینی و غیراسلامی دارد.


کارشناس مذهبی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان گفت: در اسلام مادیات عین معنویات است و غرق شدن در مادیت معنویت محور و معنویت ماده محور عین عبادت است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 267353

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha