به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری تشریح برنامههای بیست و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن با اشاره به شعار این دوره از نمایشگاه گفت: نمایشگاه بینالمللی قرآن یک اردوگاه معرفتی و دوره آموزشی و به تعبیری شهر یا دهکده معنوی بوده که تمام مخاطبان همچون دانشگاه عمومی نیازمندیهای خود را مرتفع میسازند. این نمایشگاه امسال با شعار سبک زندگی قرآنی به منظور پاسخگویی به سؤالات مطروحه مقام معظم رهبری در سخنان تاریخی خود میپردازد و راهکار ارایه مینماید.
وی افزود: اگر به دنبال تمدنسازی هستیم باید سبک زندگی فردی و اجتماعی خود را بر اساس مضامین قرآن پیریزی نماییم.
حسینی خاطرنشان کرد: آغاز فعالیت دولت نهم و دهم با برپایی نمایشگاه بینالمللی قرآن بوده و هماکنون که در روزهای پایانی این دولت بسر میبریم به فضل الهی با پایانی خوش همراه با برپایی بیست و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن است.
وی افزود: نمایشگاه قرآن از 26 شعبان تا 21 رمضان فعالیت خود را ادامه میدهد و در مقایسه با تمام نمایشگاههای برپا شده همچون نمایشگاه کتاب، نمایشگاه رسانههای دیجیتال و غیره طولانیترین مدت را به خود اختصاص میدهد لذا فرصتی مناسب برای بهرهمندی هرچه بیشتر همه مردم ایران از این نمایشگاه بوده و نباید گفت نمایشگاه قرآن متعلق به قرآندوستان است. همچنین رسانهها، نشریات، روزنامهها با انعکاس وسیع اخبار نمایشگاه قرآن برکات برگزاری آن را در تمام جامعه تسری میبخشند. گفتنی است، نمایشگاه مجازی نیز چند روز پس از نمایشگاه قرآن فعالیت خود را با انتشار آثار هنری آغاز مینماید.
حسینی عنوان کرد: نمایشگاه بینالمللی قرآن مهمترین رویداد جهان اسلام است که محصولات قرآنی شامل کتاب، ترجمه، تفسیر و آثار هنری را در بالاترین کیفیت همزمان با ماه نزول قرآن و زمان عروج انسان در مکانی مقدس و مزین به عبادت الهی مصلی تهران برپا مینماید و همه تودههای مردم میتوانند از آن بهرهمند شوند. نمایشگاه قرآن جای تأمل و تدبیر است لذا شعار سبک زندگی قرآنی سرلوحه فعالیت این دوره از نمایشگاه است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به بخشهای متنوع بیست و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن افزود: امسال بخش کودک و نوجوان میتواند جاذبه خاصی را برقرار نماید و برنامههای ویژهای را برای روزهداران سال اولی اجرا نماید. همچنین برگزاری مشاورههای قرآنی، فقهی، تربیتی و خانوادگی، حضور هنرمندان در رشتههای مختلف، شبنشینی شاعران آیینی، دینی و غیره و معرفی الگوهای برجسته معرفتی همچون آیتالله مجتبی تهرانی، آیتالله حقشناس و آیتالله خوشوقت از نوآوریهای بیست و یکمین دوره نمایشگاه قرآن است. همچنین بخش کوثر رحمانی سراب شیطانی پاسخگوی دغدغههای مردم در مسئله هجمه دشمنان، آیینهای نوظهور و پیشگیری انسان به آلودهشده به چنین افکار میپردازد. همچنین بخش رهیافتگان به معرفی شخصیتهایی که در برخورد با قرآن کریم تحولی شگرف در زندگیشان به وجود آمده، میپردازد. گفتنی است، بخش قهرمانان قرآنی با هدف تکریم شخصیتهای برجسته حوزه قرآن برای ترویج هرچه بیشتر جوانان و نوجوانان برای حضور در عرصههای قرآنی در بیست و یکمین دوره نمایشگاه قرآن فعالیت میکند و بخش قرآن و آیین جوانمردی با مشارکت وزارت ورزش و جوانان برای نخستین بار به پیوند عمیق قرآن و آیین جوانمردی در ورزش میپردازد.
وی افزود: امسال همچون سالهای گذشته بخشی به عنوان ترمیم، تجمیع و توزیع قرآنهای مستعمل و جایگزینکردن قرآنهای جدید در نمایشگاه فعالیت میکند و امسال بالغ بر 300 هزار جلد قرآن رایگان در نمایشگاه قرآن توزیع میشود. همچنین یک میلیون نسخه مصحف شریف قرآن کریم منقش به مهر جمهوری اسلامی ایران به کشورهای خارجی فرستاده شده تا پاسخگوی شبهاتی مبنی بر اینکه ایرانیها قرآنهای متفاوت دارند، باشد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیتهای گسترده دولت نهم و دهم در حوزه قرآن عنوان کرد: نمایشگاه بینالمللی قرآن در 40 بخش فعالیت خود را در حوزههای مختلف به منصه ظهور میگذارد و یکی از مهمترین بخشها تبیین وظایف مسئولان و دولتمردان از نگاه امام علی (ع) و قرآن کریم است. خوشبختانه دولت یازدهم فعالیتهای پویا و گستردهای در بخشهای مختلف به ویژه قرآن داشته است که اعتبارات فراوانی در این حوزه کسب نمود تا با قوت بیشتری عرصههای قرآنی به سرانجام رسد همچون تشکیل شورای تخصصی فرهنگ قرآنی و برگزاری جلسات متعدد با حضور رییسجمهور به منظور توسعه، هماهنگی و ترویج فعالیتهای قرآنی در سایر بخشها همچون به کار آموزش و پرورش و غیره و کسب اعتبارات فراوان اتفاقات مبارکی را ایجاد نمود.
پایان پیام/
نظر شما