به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سید علی تقی لو، مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین عصر روز گذشته (12 تیر) در نشست خبری بیان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی سال های اخیر دانشگاه های کل کشور را به مناطق بودجه ای با اهداف مشخص تقسیم بندی کرده است.
وی ادامه داد: بر اساس این تقسیم بندی، دانشگاه ها به شش منطقه در کشور تقسیم شده اند که مجموعه دانشگاه های کشور در قالب این شش منطقه، تمامی فعالیت های بودجه ای و مالی خود را زیرنظر یک منطقه خاص انجام می دهند و کلیه مباحث را از طریق مناطق خود به وزارتخانه منتقل می کنند تا حل و پیگیری مسائل بودجه ای صورت گیرد.
مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین اضافه کرد: جلسه مدیران بودجه تمامی دانشگاه ها هر یک ماه یکبار و بنا به ضرورت، در مناطق خودشان برگزار می شود و هر دو ماه یک بار نیز جلسات مدیران مناطق کشور برگزار می شود.
وی افزود: با توجه به این امر امروز شاهد برگزاری پنجمین نشست مدیران مناطق کشور در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) هستیم و تمامی مباحث بودجه ای و اعتبارات دانشگاه ها و به خصوص برنامه بودجه ریزی عملیات در این جلسه است.
تقی لو اعلام کرد: بحث بودجه ریزی عملیاتی موضوعی است که چندین سال است از سوی وزارت خانه پیگیری می شود که در دانشگاه ها پیاده سازی شود و طی یک تا دو سال اخیر این بحث جدی تر شده است.
وی تصریح کرد: تعدادی از دانشگاه های کشور نظیر قزوین، کاشان و فردوسی مشهد بحث بودجه ریزی عملیاتی را آغاز کردند و در واقع ابتدای کار هستند، البته این موضوع هنوز پیاده سازی نشده است و در جلسه امروز نیز گزارشی از دانشگاه کاشان ارائه شد.
مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین یادآور شد: در حال حاضر کار در مرحله مطالعه و برنامه ریزی است تا بتوان بودجه ریزی عملیاتی و حسابداری تعهدی را در سطح دانشگاه ها پیاده کرد.
پایان پیام/
نظر شما