ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه برای آموزش و پرورش تبیین شود

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه گفت: آموزش و پرورش باید این ظرفیت‌ها را شناخته و از آنها بهره ببرد تا بتواند به اهداف خود دست یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام محمودرضا جمشیدی امروز (13تیر) در هفتمین همایش سالانه همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه به سند تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: امروز افتخار می‌کنیم که پس از 34 سال سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش تدوین شده و این سند تبیین کننده اهداف مقدس نظام اسلامی ایران است.
 

وی عنوان داشت: این سند از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و موجب نقشه راه شده و بر اساس آموزه‌های نظام اسلامی ایران و دین مقدس تبیین شده است.
 

مدیر حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه امروز آموزش و پرورش به دنبال نهادینه کردن دین و معنویت در عرصه تعلیم و تربیت هستند گفت: حوزه علمیه و آموزش و پرورش می‌توانند با همکاری و تعامل همه جانبه با یکدیگر این اهداف را دنبال کرده و به نتیجه‌های مطلوب برسند.
 

حجت‌الاسلام جمشیدی با تاکید بر استفاده از مدیران لایق در آموزش و پرورش گفت: ایجاد تحول بنیادین در نظام آموزش و پرورش مدیران لایقی می خواهد که از عمق جان به ارزش‌های اسلامی و انقلابی پایبند و متعهد باشد تا بتوانند در این مسیر گام بردارند.
 

وی با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه گفت: آموزش و پرورش باید این ظرفیت‌ها را شناخته و از آنها بهره ببرد تا بتواند به اهداف خود دست یابد.
 

مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به فعالیت حوزه علمیه خواهران و ظرفیت این حوزه گفت: حوزه های علمیه خواهران بیش از 120 هزار طلبه دارد که حدود 70 هزار نفر از آنها فارغ التحصیل شده اند و این حضور بانوان اسلام شناس در جامعه پدیده بسیار مبارکی است که باید آموزش و پرورش از توان آنها استفاده کند.
 

حجت‌الاسلام جمشیدی متولی آموزش در کشور را حوزه‌های علمیه دانست و گفت: حوزه‌های علمیه 14 قرن در کشور متولی امر آموزش و پرورش بودند و باید از این موضوع استفاده بهینه کنیم.
 

وی بیان داشت: اگر استفاده از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش در راستای دستیابی به اهداف مقدس نظام، دستخوش سلایق شود حرکت شما دیگر ماندگار نخواهد بود.
 

مدیر حوزه علمیه خواهران با تاکید بر استفاده از رسانه‌ها برای همکاری هر چه بیشتر حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گفت: رسانه‌ها می توانند به عنوان ضلع سوم این همکاری‌ها فعالیت داشته باشند که باید با برنامه ریزی دقیق از ظرفیت آنها استفاده کرد.
پایان پیام/

کد خبر 269939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha