به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی نعمت الهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، ظهر امروز (17 تیر) در همایش طلایه داران تبلیغ که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، بیان کرد: تضعیف گرایش به دین در جامعه عوامل مختلفی دارد که یکی از این عوامل تهاجم فرهنگی است که با استفاده از ماهواره و اینترنت صورت می گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین افزود: یکی دیگر از این عوامل آشنایی اندک جوانان با مفاهیم دینی است که حتی در برخی موارد مشاهده می کنیم که در محیط دانشگاهی نیز میزان شناخت جوانان با مفاهیم دینی کم و ضعیف است.
وی عنوان کرد: غافل شدن خانواده ها از آموزش دینی جوانان، ارائه تصویر خشن از دین و عدم پاسخگویی به سوالات جوانان از دیگر عوامل تضعیف گرایش به دین در جامعه است که باید مورد توجه مبلغان قرار گیرد.
حجت الاسلام نعمت الهی اضافه کرد: روحانیون و مبلغان دینی در سخنرانی های خود باید نکاتی را رعایت کنند تا جوانان هرچه بیشتر به سوی دین گرایش یابند که از جمله آنها می توان به پرهیز از سخنرانی های تکراری، عدم تفسیر نادرست از دین و پرهیز از ریاکاری در دین اشاره کرد.
وی تصریح کرد: محورهای یاد شده، از تحقیقات و بررسی های به عمل آمده از نظرسنجی های جوانان برگرفته شده است به طوری که می توان گفت عوامل یاد شده موجب گریزان شدن جوانان از دین و آموزه های دینی می شود از این رو مبلغان و روحانیون در ماه مبارک رمضان باید به این مسائل توجه ویژه داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین افزود: در ایام ماه مبارک رمضان باید به بحث تفسیر و مفاهیم قرآن بیشتر توجه کنیم هرچند که قرائت، روخوانی، تجوید و غیره نیز مهم است اما تمامی این موارد مقدمه ای برای تفسیر است.
وی تأکید کرد: احکام ضروری و مورد نیاز باید در این ایام بازگو شود که امیدواریم بتوانیم در این فرصت طلایی بیش از پیش به این مسائل بپردازیم تا وظیفه اصلی خود که تبلیغ و ترویج دین است را به نحو احسن انجام دهیم.
در ادامه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) در نخستین روزهای انقلاب به دست مبارک حضرت امام تاسیس شد و امروز با منویات مقام معظم رهبری به قله رسیده است.
هدایت صفری اضافه کرد: در حال حاضر در استان قزوین 50 هزار نفر به صورت مستمر و 40 هزار نفر به صورت غیرمستمر از حمایت های این نهاد مقدس بهره مند می شوند که هشت درصد از جمعیت استان را تشکیل می دهند.
وی یادآور شد: اگر نگوییم زکات در سنوات گذشته فراموش شده بود به جرأت می توان گفت که این فریضه واجب الهی در جامعه کمرنگ شده بود، طی سال 84 مبلغ زکات جمعآوری شده در استان قزوین 10 میلیون تومان بود که هر سال افزایش یافت به طوری که در سال 85، به 86 میلیون تومان، سال 86 به 400 میلیون تومان، سال 87 به 860 میلیون تومان، سال 88 به یک میلیارد و 550 میلیون تومان، سال 89 به یک میلیارد و 850 میلیون تومان و سال 90 به 5 میلیارد و 410 میلیون تومان رسید.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین توضیح داد: طی سال 91 نیز میزان زکات جمعآوری شده در استان قزوین نسبت به سال 90 بالغ بر 31 درصد افزایش یافت و به 7میلیارد و 80 میلیون تومان رسید.
وی تصریح کرد: درخواست ما از روحانیون و مبلغان دینی این است که در روستاهایی که حضور دارند، جایگاه و ارزش این فریضه واجب الهی را برای مردم تبیین کنند.
صفری اظهار کرد: درخواست دیگر ما این است که در روستاها و شهرستان هایی که زکات واجب به آنها تعلق نمی گیرد در خصوص زکات مستحبی تبلیغ کنند، در سال گذشته زکات مستحبی استان قزوین یک میلیارد تومان بوده و در سال جاری نیز تاکنون 500 شجره طیبه به عنوان زکات مستحبی اهدا شده که تمامی این درختان کدگذاری شده و دارای شناسنامه خواهند شد.
وی افزود: مسجد در طراز اسلامی باید در حوزه امداد اجتماعی نیز وارد شود، با توجه به اینکه مردم فطریه های خود را به صورت پراکنده به فقرا و یا مساجد اهدا می کنند، از روحانیون درخواست داریم تا در صورت دریافت فطریه ها، لیست افراد مورد نیاز آن محله و یا روستا را از کمیته امداد دریافت کنند تا فطریه در اختیار افرادی که نیاز جدی به آن دارند، قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما