علیاصغر دادگر، مدیرگروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی به خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهارکرد: فشار خون یکی از شایعترین بیماریهاست به همین دلیل اهمیت بالایی دارد و هر چقدر که سن و چاقی بالا میرود احتمال بروز فشار خون نیز بالاتر میرود.
وی با بیان اینکه افرادی که نوسان فشار خون دارند نباید بد خوری کنند و پس از افطار نیز بعد از یک تا دو ساعت باید غذا بخورند، گفت: افرادی که فشار خون آنان کنترل شده نیست نباید روزه بگبرند.
دادگر ادامه داد: افرادی که فشار خون کنترل شده دارند و یا دارو مصرف میکنند میتوانند روزه بگیرند اما در صورت بروز هرگونه مشکل با پزشک معالج خود مشورت کنند.
وی بیماری نارسایی قلبی رایکی ار بزرگترین و شایع ترین عامل مرگ در جهان دانست و گفت:بیماران قلبی عروقی که که از زمان سکته قلبی آنها کمتر از سه سال گذشته روزه داری برای آنها مضر است اما اگراز زمان سکته قلبی این بیماران بیش از سه سال میگذرد و در این مدت مشکلی نداشتند میتوانند روزه دارای برای این گروه ازبیماران ضرری ندارد.
مدیرگروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیماران قلبی باید در طول این ماه تغذیه کافی و مناسب داشته باشند و از چربیهای غیر اشباع و غذاهای کم نمک استفاده کنند،تصریح کرد: بیماران قلبی در طول روز مصرف میوه و سبزی را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه مصرف ادویه برای بیماران قلبی مفید است چرا که ادویه ضد چربی است، گفت: تشنگی و گرسنگی به تنهایی مشکل قلبی ایجاد نمیکند مگر آنکه آن فرد زمینه قبلی داشته باشد و بیماری قلبیاش ناشناخته باشد.
پایان پیام/
نظر شما