قوانین کشورهای غربی و هویت جوانان مسلمان

مشکل اصلی دولت‌های لاییک در این حقیقت خلاصه می‌شود که آنها دین را موضوعی شخصی تلقی می‌کنند و به محض نمود آن در اجتماع احساس خطر می کنند و در مقابل آن جبهه می گیرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، لیلا ارسلان، دکترای علوم سیاسی و استاد مؤسسه مونتین با چاپ کتاب «بچه‌های اسلام » به توضیح روحیه مسلمانان جوان بخصوص دانشجویان پرداخته است ،او در مصاحبه‌ای برای معرفی این کتاب اشاره کرد: جوانان مسلمان می‌خواهند هویت خود را در برابر تمام اشکال استبدادها و مقاومت‌ های خارجی حفظ کنند.

 

لیلا ارسلان اظهار کرد: کتاب‌هایی که درباره اسلام نوشته می‌شود با هدف منسوخ کردن اسلام از اسلام‌گرایان افراطی سخن می‌گوید و چهره واقعی اسلام را می‌پوشاند.

این نویسنده فرانسوی در کتاب خود چهره دانشجویان مسلمان دانشگاه‌های فرانسه را به تصویر کشیده است.

وی خاطر نشان کرد: مسلمانان دانشجو در نهایت آزادی و خود شخصا این دین را پذیرفته‌اند و قدرت‌های دولتی که نگرش خوبی نسبت به اسلام ندارند هرگز قادر نیستند علاقه آنها را نسبت به اسلام محدود کنند.

 

لیلا ارسلان ادامه داد: جوانانی که در غرب به اسلام رو می‌آورند کاملا مستقل عمل می‌کنند و تابع تصمیمات دینی دولت‌هایشان نیستند. این انتخاب در میان آنها کاملا فردی و وابسته به خود شخص و تفکراتش است.

 

در این صورت این جوانان هرگز از اعتقادشان جدا نمی‌شوند همان‌گونه که بهترین نمودهای اسلامی را در اجتماع از سوی همین مسلمانان می‌بینم.

مسلمانان جوان دنیای غرب هویت‌بخشی‌های جمعی و سیاسی را رد می‌کنند و می‌گویند: من، خود هویتم را تعیین می‌کنم و دولت اجازه ندارد به من هویت بخشد.

 

این جوانان مسلمان می‌خواهند خودشان ارتباط با اصالت‌هایشان را بسازند و هرگونه قدرت عمومی را رد می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مشکل اصلی دولت‌های لاییک در این حقیقت خلاصه می‌شود که آنها دین را موضوعی شخصی تلقی می‌کنند و به محض نمود آن در اجتماع احساس خطر کرده و اقلیت‌های دینی را تحت فشار قرار داده که شما هویتی برگرفته از دولت باید کسب کنید.

پایان پیام/
 

کد خبر 27225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha