میترا چهرزاد، عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه یکی از برکات بزرگ قرآن راهنمایی بشر در خصوص چگونگی تغذیه است، اظهار کرد:قرآن کریم در سوره عبس آیه 24 چنین میفرماید:" آدمی باید به غذایش، خوراکش و به آنچه میخورد، توجه داشته باشد که از هر نظر پاک و تمیز، حلال، مباح و قابل خوردن باشد.
وی با بیان اینکه غذا از دیدگاه قرآن خیلی حائز اهمیت است، افزود: قرآن کریم غذاها را به دو گروه پاک(حلال) و ناپاک(حرام) تقسیم کرده و به پیروان خود اجازه داده از حلال گوشت تغذیه و از حرام گوشت اجتناب کنند.
عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، این دستور قرآن را نشاندهنده اهمیت تغذیه در جسم بشر دانست و گفت: پروردگار در قرآن کریم ضمن بیان اهمیت تغذیه و ممنوعیت خوردن بسیاری از غذاها به چگونگی آن نیز سفارش کرده که علم جدید به تازگی به آن دست یافته است.
چهرزاد با بیان اینکه تعادل در خوردن غذاهای حلال، رمز سلامتی پایدار است، تصریح کرد: تعادل در استفاده از گروههای غذایی، الفبای سلامتی انسان از منظر قرآن محسوب میشود که از نظر علمی نیز به اثبات رسیده است.
وی با بیان اینکه قرآن به همه چیزخواری که شامل غذاهای مناسب و حلال است توصیه کرده، افزود: علم نوین تغذیه نیز بر این یافته تاکید دارد و نباید فقط به گروه خاصی از غذاها مانند گوشت یا سبزیجات تکیه کرد.
عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به اینکه به دلیل وجود فیبر در برنامه غذایی متعادل، جذب قندها و چربی تعدیل شده و از افزایش قند خون جلوگیری می کند، ادامه داد: کاهش بیماری های قلبی عروقی و دفع صفرا از دیگر فواید تغذیه مناسب است.
وی توجه به دستورات قرآن در زمینه تغذیه و توجه به غذاها از نظر بهداشت، حلال و قابل خوردن را ضروری برشمرد و تصریح کرد: استفاده از فرامین الهی در تغذیه میتواند راهکاری اساسی در جهت پیشگیری از بیماریهای جسمی و روحی باشد.
پایان پیام/
نظر شما