به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، آیت الله علما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، در جلسه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کریم استان کرمانشاه که روز گذشته (25 تیر) برگزار شد، گفت: مساجد و تکایا از ثروت های عمومی هستند، که باید در تمام سال از آنها بهره بگیریم.
وی تصریح کرد: اگر فعالیت مساجد و تکایا را به عزاداری ماه محرم محدود کنیم در واقع نتوانسته ایم از ظزفیت این مکان ها بهره ببریم لذا استفاده از ظرفیت مساجد برای آموزش قرآن باعث آباد شدن این اماکن و سعادت جامعه می شود.
امام جمعه کرمانشاه، با تاکید بر اینکه همه دستگاه ها موظفند با شورای توسعه فعالیت های قرآنی استان کرمانشاه همکاری کنند، اضافه کرد: نباید فعالیت های قرآنی را محدود به مکان و ساختمان کنیم و باید فرهنگ قران را در سطح جامعه گسترش و بسط دهیم.
نماینده ولی فقیه در استان، اضافه کرد: برای برگزاری کلاس های قرآنی باید امکانات محلی بررسی شود تا از آنها حداکثر استفاده صورت بگیرد.
همچنین جلال امینی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه و رئیس کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کریم استان کرمانشاه، گفت: حاکم کردن اصول قرآن در برنامه های کشور، کاربردی کردن دستورات قرآن در زندگی، آموزش روخوانی و روان خوانی قرآن کریم در سطح روانخوانی فصیح، درک معنای ظاهری آیات و تدبر در آنها، حفظ آیات قرآن کریم انس و الفت با قرآن و عترت از اهداف تشکیل این کمیسیون است.
وی با اشاره به اینکه 120 مدرس قرآن کریم در استان کرمانشاه فعالیت می کنند، عنوان کرد: قصد داریم با تهیه بانک اطلاعاتی این افراد محافل و جلسات قرآنی استان را معرفی کنیم.
امینی، ادامه داد:سازمان آموزش و پرورش از همه ظرفیت ها و امکانات خود برای برگزاری جلسات، محافل و نشست های قرآنی بهره می گیرد.
در ادامه حجت الاسلام محمد آفتابی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با اشاره به اینکه طرح کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن زیر نظر شورای فرهنگی عمومی استان فعالیت می کند، گفت: ائمه جمعه در کشور به عنوان روسا و همچنین مدیران کل ارشاد به عنوان دبیران این شورا هستند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، عنوان کرد: تهیه شاخص های توسعه فرهنگ قرآنی، پیگیری تحقق رهنمودهای رهبری در حوزه قرآن کریم، نظارت بر جلسات و فعالیت های قرآنی، بررسی حاکم کردن اصول قرآن در سازمان ها و بررسی ماموریت های قرآنی از مهم ترین وظایف این کمیسیون است.
وی تصریح کرد: ایجاد سازوکارهای لازم برای هماهنگی و تعامل موثر بر فعالیت های قرآنی، بهره گیری حداکثری از موقوفات و جلب مشارکت مردمی برای گسترش امور قرآنی از دیگر وظایف شورا است.
پایان پیام/
نظر شما