به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، علی داننده شب گذشته (23 اسفند) در دوازدهمین آیین انتخاب پژوهش های برتر فرهنگی و هنری آذربایجان شرقی اظهار کرد: یاری گرفتن از متخصصان حوزه فرهنگ و افکار عمومی در برنامه ریزی و کیفیت بخشی فرهنگی بسیار مفید است.
وی با اشاره به اینکه در برنامه ریزی ها باید نیازسنجی شود، تاکید کرد: خروجی برنامه های فرهنگی باید اقناع کننده، جذاب و کیفی باشد.
داننده افزود: براین اساس پس از اتمام هر برنامه فرهنگی، باید مجری برنامه رضایت قلبی و وجدانی از عملکرد خود داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: تجربه های عینی و عملی برنامه ریزی در هزینه های فرهنگی را هدفمند و جهت دار می کند و ارزیابی نیز کیفیت و دقت حوزه فرهنگ را افزایش می دهد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری نیز در این آیین اظهار کرد: شناخت و آگاهی در حوزه فعالیت، ابزار توسعه و پیشرفت علم است.
مهدی اسماعیلی گفت: پژوهش و تحقیق زیربنای علم و دانش بوده و در مجموع پیشرفت علم و فن آوری را به دنبال دارد.
وی اضافه کرد: مدیریت مناسب با اندیشه های غیرعلمی و ناکارآمد در دنیای کنونی امکانپذیر نیست.
اسماعیلی با اشاره به پیشرفت های علمی کشور، بیان کرد: جوانان ایران اسلامی با تکیه بر تقوا، علم و خودباوری دنیا را متحیر پیشرفت خود در زمینه های مختلف کرده اند.
گفتنی است، دوازدهمین آیین تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه فرهنگ و هنر با معرفی و تجلیل از 14 پژوهشگر در موضوعات فرهنگی و اجتماعی، فرهنگی و ادبی، فرهنگی و هنری، فرهنگی و دینی، فرهنگ و رسانههای محلی، تاریخ و جغرافیای فرهنگی آذربایجان شرقی، فرهنگ و مسایل اجتماعی استان، فرهنگ عفاف و حجاب، فرهنگ و دیدگاه های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و فرهنگ عفاف وحجاب در تالار خاقانی خانه فرهنگ تبریز برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما