علیرضا صالحی فرمانده انتظامی استان زنجان به خبرنگار شبستان گفت: سبک و سلوک زندگی حاکم بر جوامع، نمایانگر فرهنگ، جهانبینی و اعتقادات آن جامعه است که در شیوه وقوع حیات افراد جامعه تبلور مییابد.
این مقام مسئول گفت: نابسامانیهای اقتصادی، اجتماعی چون فقر، تورم، گرانی، بیکاری، سرقت، تهیه و توزیع موادمخدر، ناهنجاریهای اجتماعی و اعتیاد زمینه مساعدی برای بروز انواع مختلف آسیبهای اجتماعی دیگر در جوامع امروز هستند.
وی با بیان اینکه سبک زندگی به تمامی اصول و مبانی که متن و بطن حیات اجتماع و انسان را شکل میدهد اطلاق می شود که از ارزشدینی و عرفی جامعه نشات میگیرد،افزود: سبک و سلوک زندگی حاکم بر جوامع، نمایانگر فرهنگ، جهانبینی و اعتقادات آن جامعه است که در شیوه وقوع حیات افراد جامعه تبلور مییابد.
سرهنگ صالحی در ادامه تاکید کرد: پیروی مردم یک جامعه از سبک و شیوه زندگی اصیل و بومی لازمه پیشرفت اقتصادی و اجتماعی بوده و رواج ارزشهای غربی و فرهنگ بیگانه در جامعه مانعی در مسیر رشد و توسعه و موجب غفلت از هنجارهای اجتماعی و فرهنگ دینی و در نهایت عقبماندگی اقتصادی و اجتماعی میشود.
فرمانده نیروی انتظامی استان زنجان با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن در جهت تغییر سبک زندگی اسلامی ایران، گفت: با توجه به این که ارزشها و فرهنگ غربی با هنجارها و اعتقادات در تضاد است بسط سبک زندگی غربی مانعی بزرگ در مسیر تحقق پیشرفت و توسعه تلقی میشود.
وی با تأکید بر اینکه شیوه و سلوک زندگی اسلامی باید در بطن جامعه درونی شود، ادامه داد: اصول و احکام دینی زمانی میتواند به طور کامل در جامعه اجرا شود که سبک زندگی اسلامی در بین اعضای جامعه گسترش یابد.
صالحی با اشاره به به اینکه سبک زندگی اسلامی مانعی در برابر وقوع جرائم وناهنجاری ها است، گفت: برای رسیدن به اهداف و آرمان های جامعه و موفقیت در زمینه های مختلف باید سبک زندگی بومی، دینی را در بین مردم گسترش داد.
پایان پیام/
نظر شما