به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی امام جمعه مشهد، آیتالله سیداحمد علمالهدی در حاشیه رونمایی از کتاب «سیاست در قرآن» عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دیدار خود با هاشمی رفسنجانی گفت: آقای هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است که هر از چندگاهی جهت زیارت به مشهد مشرف می شود . بنده هم امام جمعه ی این شهر هستم که بر حسب اقتضای ادب، به دیدن یک منصوب رهبر معظم انقلاب و مسوول نظام می روم. این موضوع اگرچه این بار، به طور مشکوکی در سطح گسترده رسانه ای شد، اما اتفاق تازه ای نبود. و در دفعات دیگر هم که ایشان به مشهد آمده بود، اگر اینجانب مسافرت نبودم ، دیدار و حتی در مواردی، استقبال از ایشان را در برنامه خود می گنجاندم. بنابراین، این رفتار، برنامه تازه ای نیست که برخی آن را چرخش موضع تحلیل کنند.
آیت الله علم الهدی همچنین با اشاره به درخواست مهدی هاشمی برای ملاقات با وی، گفت: آن روزی که من با آقای هاشمی دیدار کردم، در هنگام خروج ، فرزند ایشان، آقای مهدی هاشمی نزد من آمد و درخواست ده دقیقه ملاقات با اینجانب داشت و می گفت که می خواهد در مورد مسائلی که علیه او مطرح شده است برای من توضیح بدهد.
امام جمعه مشهد افزود: فرزند آقای هاشمی پس از هماهنگی با دفتر اینجانب، صبح روز بعد نزد من آمد و درباره ارتباطش با اردوکشی های خیابانی بعد از انتخابات در سال 88 و نسبت هایی که در این باره به او زده اند، توضیحاتی داد و مدعی بود با اینکه در انتخابات به نفع آقای موسوی فعال بوده است اما باحرکت های بعد از انتخابات آقای موسوی موافق نبوده و با او مخالفت می کرده و حتی مدعی بود که چند بار به او گفته است که باید از طریق قانون اقدام کند.
آیت الله علم الهدی در ادامه گفت: پس از پایان توضیحات او، گفتم این مطالب چه ارتباطی به من دارد؟ آنچه مسلم است موضع گیری و سخنان من علیه فتنه گران در مورد شخص شما نبوده است، که برای تبرئه خود این مطالب را به من می گویید. من قاضی نیستم و شما باید این مطالب را به دادگاه و قوه قضاییه ارائه کنید.
امام جمعه مشهد افزود: به فرزند آقای هاشمی گفتم، به هر حال، آنچه برای شما پیش آمده، حق باشد یا ناحق، مشخص خواهد شد و می گذرد و تمام می شود، اما آنچه نمی گذرد، وضع پیش آمده برای آقای هاشمی در عرصه ی نظام است.
نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه "به او گفتم سرآغاز ارادت من به آقای هاشمی زمانی بود که هنوز شما به دنیا نیامده بودی " به سابقه آشنایی خود با هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و در این باره گفت: در ابتدای نهضت امام خمینی (رحمه الله) آقای هاشمی بوسیله ی دستگاه شاه دستگیر شد. او و چند نفر از طلاب را به سربازی اجباری بردند . آنها از سربازی فرار کردند . و شدیدا تحت تعقیب بودند .آن ها از زاهدان به بیرجند آمدند. و دهه ی آخر صفر بود . من در آن زمان طلبه ی جوانی بودم که برای منبر در ایام محرم و صفر مسافرت می رفتم . و آن سال بیرجند آمده بودم. در اولین آشنایی که با ایشان پیدا کردم . نهضت و انقلاب از دید یک طلبه ی جوان مثل من بصورت متجسد در آقای هاشمی جلوه کرد و به او ارادت انقلابی پیدا کردم .
وی در ادامه گفت: این ارادت از سوی من تا سال 78 ادامه داشت . تا آنکه در حج آن سال و در منی ، شبی در بعثه ی مقام معظم رهبری ، با یکی از منسوبان نزدیک آقای هاشمی که به حج آمده بود، درباره حزب کارگزاران بحث شد و او جسارتی علیه مقام معظم رهبری انجام داد که آن اظهارات، نظر و اعتقاد مرا در مورد آقای هاشمی به کلی مخدوش کرد. البته این خدشه در مورد آقای هاشمی، امروز نه تنها در من، بلکه در بسیاری از متدینین و انقلابیون پیش آمده است.
آیتالله علمالهدی در پایان گفت: به فرزند آقای هاشمی گفتم از آن زمان به بعد و به ویژه در سالهای اخیر، نمونههای بسیاری از چنین برخوردهایی از سوی منسوبین نزدیک و دور ایشان دیده و شنیده شده و باعث شده است تا جامعه متدینین و انقلابی کشور آقای هاشمی را در مصاف و تقابل با مقام معظم رهبری ببینند و اعتمادشان به ایشان را از دست بدهند که این رویداد، اتفاق خوبی نیست.
پایان پیام/
نظر شما