ارائه سبک زندگی اسلامی مستلزم تعمیق فرهنگ قرآنی در جامعه است

خبرگزاری شبستان: فرمانداران شهرستان های خراسان شمالی با مثبت ارزیابی کردن هشتمین نمایشگاه علوم قرآنی، ارائه سبک زندگی اسلامی را مستلزم تعمیق فرهنگ قرآنی در جامعه بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، سید محمد پاکمهر، فرماندار شهرستان بجنورد در خصوص فعالیت هشتمین نمایشگاه قرآن کریم بجنورد بیان کرد: امروز آنچه برای خوشبختی و کمال نیاز داریم راهنمایی و به کاربستن آموزه های کتاب آسمانی قرآن مجید است که به عنوان جامع ترین و کامل ترین دستورات و برنامه زندگی بر پیامبر اسلام نازل شده است.

 

 وی تاکید کرد: در این میان ضروری است تمام اقشار جامعه و بویژه نسل جوان برای بهره برداری از تعالیم و معارف قرآنی با علوم کلام وحی همچون قرائت و تفسیر آشنا شوند و این پیوستگی باید همواره تداوم داشته باشد.

 

 پاکمهر افزود: برگزاری کلاس ها و همایش های قرآنی و نیز نمایشگاه ها نیز در همین راستا بوده و فضای مناسبی برای دستیابی مردم به آموزه ها و معارف قرآنی فراهم می آورند.

 

 فرماندار شهرستان بجنورد تاکید کرد: نمایشگاه های قرآنی که با فضای معنوی ماه رمضان، بهار کتاب وحی همراه است بیشترین تاثیر را در قرآنی کردن زندگی انسان ها و نیز جاری شدن سبک زندگی دینی و اسلامی دارد.

 

 ***برپایی نمایشگاه های قرآنی تاثیر بسزایی در ترویج معارف قرآنی دارد

 

علیرضا دربندی، سرپرست فرمانداری شهرستان راز و جرگلان نیز با اشاره به اینکه قرآن در زندگی انسان ها مهجور مانده است، گفت: همه باید برای خارج کردن قرآن از مهجوریت تلاش کنند.

 

وی اظهار داشت: البته طی دوران انقلاب اسلامی کارهای شایسته و ارزنده ای برای نشر فرهنگ قرآنی انجام شده و اقدامات صورت گرفته در این مدت برای نشر آموزه های قرآنی قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست اما هنوز هم راه نرفته در این باره زیاد است.

 

دربندی افزود: خانواده ها، صدا و سیما، علما، دانشگاه ها آموزش و پرورش و همه و همه در حد وظایف و وسع خود باید در ترویج و نشر بیش از پیش این معلومات و آگاهی ها تلاش کنند.


وی اذعان داشت: گاهی قدم گذاشتن در فضای قرآنی و تورق در صفحات قرآنی و کتاب های دینی تلنگری برای گام برداشتن در مسیر سعادت و تعالی است بنابراین باید مراقب برخورد با حاضران و بازدیدکنندگان از نمایشگاه بود.

 

 *** برپایی نمایشگاه های قرآنی یکی از ابزارهای نشر علوم قرآنی است

 

علی ظفری، فرماندار شهرستان گرمه نیز گفت: کتاب قرآن، کتاب جامعی است که در مکان جامع بر انسان جامع نازل شده و پاسخگوی تمامی نیازهای زندگی بشر است و مسلمانان برای تجلی تاثیر کلام وحی بر تعالی خود، باید تمامی زندگی خود را با دستورات و فرامین قرآن منطبق سازند.

 

وی ادامه داد: امروز بسترها و شرایط برای نشر و توسعه فرهنگ قرآنی با استفاده از فضای مجازی و ابزارهای نوین بیش از پیش فراهم شده است و نیاز است تا از این فرصت ها برای جذب جوانان نوجوانان به آموختن علوم قرآنی بهره برداری کند.

 

ظفری تصریح کرد: معلومات و آموزه های قرآنی باید درتمام ابعاد زندگی مسلمانان پیاده شود.

 

وی برپایی ایستگاه های نقاشی با موضوعات مختلف قرآنی برای کودکان، دایرکردن ایستگاه های ترجمه، تفسیر و روخوانی و ...را از جمله راهکارها برای جذب بیشتر مخاطب در نمایشگاه های قرآنی عنوان کرد.

 

 *** کلام وحی باید در زندگی تمامی انسان ها جاری و ساری شود


سید محمدرضا هاشمی، فرماندار شهرستان مانه و سملقان نیز در خصوص این نمایشگاه اظهار داشت: قرآن و آموزه های آن کلید حل تمام مشکلات است و اگر قرآن و آموزه های کلام وحی در زندگی بشر حاکم شود مشکلات جوامع حل می شود.

 

 وی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن علیه ارزش های اسلامی ادامه داد: امروز بهترین سلاح مبارزه با توطئه های دشمن و تهاجم فرهنگی و نجات از دام های بدخواهان در تفرقه افکنی میان مسلمانان، تمسک به کلام وحی است.

 

 هاشمی افزود: نمایشگاه های قرآنی نیز به خاطر در دسترس بودن کتاب ها و آثار قرآنی، تاثیر بی بدیلی در نشر فرهنگ قرآنی و نیز آشنایی مردم و جوانان با آن دارند.

 

وی ادامه داد: ماه رمضان بهار قرآن و فرصت خوبی برای توسعه و گسترش فرهنگ قرآنی و آگاهی بخشی به مردم در زمینه تاثیر این کتاب بر جوانان است اما نباید تلاوت و تدبر در آیات قرآن و آموزش ها دراین باره به ماه رمضان محدود شود بلکه باید 12 ماه سال آموزه های قرآنی مد نظر قرار گیرد تا روح قرآنی گام به گام در زندگی تک تک انسان ها وارد شده و روح حیات بشری، قرآنی شود.

 

 *** تمام نیازهای زندگی انسان در کلام وحی پیش بینی شده است

 

منصور درتومی، فرماندار شهرستان فاروج گفت: اگر انسان ها در تمام مراحل زندگی خود دستورات قرآن را به کار ببندند بسیاری از مشکلات و مسائل امروز مرتفع خواهد شد.

 

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در سفر به خراسان شمالی و لزوم پیاده شدن سبک زندگی قرآنی در جامعه افزود: برای رسیدن به سعادت و وضعیت مطلوب در زندگی دنیوی و اخروی مردم باید بیش از پیش دستورات و فرامین قرآنی را در زندگی جاری کنند.

 

وی درباره تاثیر نمایشگاه های قرآنی نیز اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه های قرآنی کمک بسیار شایان و موثری در نشر و گسترش فرهنگ اسلام و دین می کند.

 

فرماندار شهرستان فاروج همچنین با اشاره به تاثیر بهره برداری از آموزه های قرآن در کاهش و حل مشکلات اجتماعی افزود: خداوند کتاب خود را شفا و درمان دردها معرفی کرده است و به یقین هرچه قدر بهره برداری از فرامین و آموزه های این کتاب آسمانی در زندگی ما بیشتر وارد شود، مشکلات و آسیب های اجتماعی نیز کمترمی شود.

 

 *** زندگی قرآنی، انسان را از خطرات مصون می سازد

محمد محمدزاده، فرماندار شهرستان اسفراین گفت: حرص، طمع، کم صبری و فراموشکاری و تمام رذایل اخلاقی در وجود انسان نهفته و هر آن ممکن است او را به نابودی و هلاکت بکشانند اما همان انسان زیانکار و خطاکار با تمسک به کتاب وحی و دستورات الهی که به طور کامل در آیات وحی آمده او را از لغزش ها نجات می دهد.

 

 وی تاکید کرد: در زندگی امروز که خانواده ها و والدین از تهاجم فرهنگی و استقبال جوانان و نوجوانان از گرفتار شدن در دام بدخواهان نگران هستند، آنان که آموزه های قرآن را در زندگی روزمره خود اعم از کسب درآمد، رفتار در خانه و بیرون خانه و ... به کار بسته اند، خیال آسوده تری دارند.

 

هشتمین نمایشگاه علوم قرآنی خراسان شمالی از 29 تیر الی 4 مرداد در محل آموزشگاه شهدای فرهنگی شهرستان بجنورد از ساعت 16:30 الی 22:30 پذیرای عموم علاقه مندان است.

 

 پایان پیام/

کد خبر 274932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha