سنت حسنه افطاردهی در ماه رمضان باید در جامعه تقویت شود

خبرگزاری شبستان:امام جمعه لاهیجان با بیان اینکه سنت افطاردهی در ماه رمضان را باید درجامعه تقویت کنیم، گفت:هرکه در این ماه برای رضای خدا روزه‌داری را افطار دهدعلاوه بر بخشش گناهان ‌ثواب آزاد کردن بنده را می‌برد.

حجت الاسلام محمد تقی صرفی پور، امام جمعه لاهیجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، با اشاره به آثار روزه‌داری در تکامل معنوی انسان، اظهار کرد: در روایتی از امام رضا(ع) آمده است که کسى که یک روز از ماه مبارک رمضان را بدون عذر افطار کند حقیقت ایمان از او سلب مى‌شود.

وی با اشاره به آثار و برکات فراوان روزه‌داری در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: در خطبه‌ای از پیامبر(ص) آمده است که ای انسا‌ن‌ها بدرستی‌ که‌ رو کرده‌ است‌ به‌ سوی‌ شما ماه‌ خدا با برکت‌ و رحمت‌ و آمرزش‌، ماهی‌ است‌ که‌ نزد خدا بهترین‌ ماه‌هاست‌ و روزهایش‌ بهترین‌ روزها و شب‌هایش‌ بهترین‌ شب‌ها و ساعت‌هایش‌ بهترین‌ ساعت‌هاست‌.

امام جمعه لاهیجان با بیان اینکه بد عاقبت‌ کسی ‌است‌ که‌ از آمرزش‌ خدا در این ماه محروم شود، اضافه کرد: پیامبر(ص) در فراز دیگری از خطبه خویش می‌فرمایند در ماه مبارک رمضان زبان‌ها و‌ گوش‌ها و دیده‌های‌ خود را از آنچه‌ نباید گفت و شنید و دید، بازدارید.


این کارشناس مذهبی با اشاره به اهمیت دعا و مناجات در ماه مبارک رمضان برای برآورده شدن آرزوهای مشروع، خاطرنشان کرد: وقت‌ نماز بهترین‌ ساعت‌ها برای دعا و مناجات است زیرا حق‌ تعالی‌ در این‌ اوقات‌ به‌ دیده رحمت‌ به‌ سوی ‌بندگان‌ خود نظر می‌کند.

حجت الاسلام صرفی پور با اشاره به اینکه سنت حسنه افطاردهی در ماه مبارک رمضان را باید در جامعه تقویت کنیم، تصریح کرد: هر که در این ماه شریف برای رضای الهی روزه داری را افطار دهد، علاوه بر بخشش گناهان گذشته‌اش، ثواب آزاد کردن بنده در نامه اعمالش ثبت می‌شود. 

وی تاکید کرد: هر چند که برای اعمال مختلف ثواب‌های فراوانی در این ماه ذکر شده است اما طبق روایتی، در این ماه شریف هیچ عملی به میزان ورع، پرهیزکاری و گناه نکردن از اجر و ثواب برخوردار نیست.
 

پایان پیام/

کد خبر 275161

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha