وحید کمرروستا، دبیر مرکز حرکتهای جهادی در گفتوگو با خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان در بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در مورد غرفه اردوهای جهادی گفت: این غرفه با مشارکت 20 گروه جهادی منتخب دایر شده است و از سال 79 که به فرمان رهبر معظم انقلاب اردوهای جهادی شکل گرفت و گروههای جهادی خودجوش دانشجویی، هیئات مذهبی و داوطلبان به مناطق محروم اعزام شدند.
وی با اشاره به بخش سبک زندگی جهادی در این غرفه، اظهار کرد: این بخش سعی در ترویج فرهنگ و تفکر جهادی دارد و دستاوردهای حرکتهای جهادی را به مخاطبان عام توضیح میدهد.
کمرروستا گفت: این غرفه در مجموع شامل هشت غرفه کوچک است که با عناوین مرکز حرکتهای جهادی، مرکز جهاد اقتصادی، غرفه خواهران، سبک زندگی جهادی، آجرهای بهشتی، سفیر کار و تلاش، طلاب جهادی و حوزه بینالملل فعالیت میکند.
وی با اشاره به حضور گروههای جهادی در ستاد عتبات عالیات و مشارکت در عمران عتبه مقدسه، افزود: گروههای جهادی با بازسازی مناطق کمبرخوردار عراق در ستادهای عتبات عالیات حضور دارند و در این مناطق با کمک پروژههای عمرانی حرمین شریفین، حرم امیرالمؤمنین، حرم امام حسین (ع)، بینالحرمین، صحن بانوی بینشان در نجف اشرف، انبار مرکزی حرم امیرالمؤمنین و سنگکاری حرم امام حسین (ع) در طی دو سال گذشته مشارکت داشتند.
وی با اشاره به استقبال چشمگیر مردم از این غرفه، خاطرنشان کرد: تاکنون 500 نفر از بازدیدکنندگان از بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن برای حضور در اردوهای جهادی به شماره پیامکی 3000500111 ثبتنام کردند.
وی در مورد معیار ثبتنام در این اردوها، افزود: هر کسی که داوطلب خدمت به مناطق محروم باشد و اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی داشته باشد میتواند در این اردوها بنا به تخصص حضور فعال داشته باشد.
وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) بزرگترین جهادگر کره خاکی است، افزود: حضرت علی (ع) در صدر اسلام نیز با حفاری چاه و کارهای عامالمنفعه خدمت به همنوع را در سطح امور خود مورد توجه قرار دادند و اکنون نیز با توجه به اوضاع اقتصادی کشور هر کسی که خدمت کوچکی بتواند به مردم بکند بزرگترین ثواب و عمل خیر را انجام داده است.
پایان پیام/
نظر شما