سردار ابراهیم قائد رحمتی، فرمانده انتظامی استان گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با تشریح اهمیت نقش اجتماعی در کار اجتماعی، امنیت را اصلی و ضروریترین خواسته جامعه دانست و تصریح کرد: رسیدن به امنیت مطلوب بدون مشارکت مردمی امکان پذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه تمام ماموریتهای پلیس در راستای مطالبات مردمی است و افزود: باید با دقت و تیزبینی به مطالبات مردمی نگریست و با برنامهریزی، مطالعه و هدف گذاری شده حرکت کرد.
قائد رحمتی با اشاره به اهمیت کار گروهی در جامعه اظهار کرد: امروز کار انفرادی و تفکر فردی برای انجام کار اجتماعی اثر خود را از دست داده و باید با کار جمعی زیر ساختها را مورد توجه قرار داد.
وی با بیان اینکه اقدامات ریشهای، گسترده و مستمر توام با انضباط باید در رئوس کارها باشد، گفت: اعمال قانون و جرائم و حضور ملموس پلیس احتمال تاثیر آنی در بعضی از افراد دارد و باید به افق دورتر نگریست و حرکت را در نهادینه کردن قانون در فرد و جامعه آغاز کرد.
رئیس پلیس گیلان، با تاکید بر اینکه فرد ناهنجار به مانند بیمار واگیردار است، خاطرنشان کرد: اگر به موقع جلوی این قبیل از افراد گرفته نشود، زمینه ناهنجاری افراد در معرض آسیب در جامعه فراهم شده و در چنین مواقعی کار سخت تر و نارضایتی بیشتر خواهد شد.
وی تک بعدی نگریستن مقابله با ناهنجاریها را مردود دانست و افزود: باید با مشارکت اشخاص مسئول، ناهنجاری ریشهای را از جامعه دور کنیم.
وی با بیان اینکه حق مردم است که از عملکرد پلیس در جامعه آگاهی داشته باشند، تصریح کرد: بعضی از تبلیغات و انعکاس اقدامات ممکن است اثر نامطلوبی در جامعه داشته باشد.
قائد رحمتی اظهار کرد: باید اقدامات خود را به جایی برسانیم که مردم خود پاسخ گوی پلیس باشند و خواستههای خود را از همدیگر بخواهند.
وی احیای امر به معروف و نهی از منکر در ماه مبارک رمضان را نشان از اوج پیشرفت جامعه خواند و بیان کرد: وقتی که فردی، فرد دیگری را به امر به معروف و نهی از منکر هدایت میکند این نشان از احساس مسئولیت است که یک مسلمان نسبت به جامعهاش دارد.
فرمانده انتظامی استان گیلان در پایان اظهار امیدواری کرد: همه ماههای سال را به مانند ماه رمضان تصور کرده و به اصلاح خود و جامعه بیندیشیم.
پایان پیام/
نظر شما