کسانی که نهی از منکر می کنند به افراط گری متهم می شوند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه مشهد با انتقاد از کسانی که نهی از منکر را افراط گرایی می نامند، گفت: متاسفانه کسانی که از این منکر انتقاد می کنند و می گویند باید جلوی آن گرفته شود به افراط گرایی متهم می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد شب گذشته(31تیر) در ادامه تفسیر سوره مبارکه بینة با بیان این که «قدریه» خوبی و بدی را بر اساس تقدیر پروردگار می دانند، اظهار داشت: بدحجابی نسل جوان را به فساد و نکبت می کشاند.

 

عضو  مجلس خبرگان رهبری بر ضرورت حفظ حجاب در جامعه اسلامی تاکید کرد و گفت: حجاب واجب است و کسانی که با بد حجابی در جامعه ظاهر می شوند معصیت خدا را کرده و به دین دهن کجی می کنند.


وی با انتقاد از کسانی که نهی از منکر را افراط گرایی و تندی می نامند، تاکید کرد: متاسفانه کسانی که از این منکر انتقاد می کنند و می گویند باید جلوی آن گرفته شود به افراط گرایی متهم می شوند، چرا که برخی می گویند امروز دوره اعتدال است و نباید با تندی و افراط برخورد کرد.

 

آیت الله علم الهدی در ادامه سخنان خود با اشاره به این مطلب که انسان در هر مرحله از زندگی خود که به موفقیت دست پیدا کرده است خداوند نقش داشته است و هر زمانی که انحراف و شکست بوده عاملش خود انسان است، گفت:عامل اصلی بدبختی اعمال و رفتار خود انسان است.


 امام جمعه مشهد گفت: گاهی یک رفیق و همنشین، مسیر زندگی انسان را تغییر می دهد، از این رو باید در زندگی مراقب اطرافیان خود باشیم.

 

وی همچنین به آیه « وَمَا تَفَرَّقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ إِلا مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَتْهُمُ الْبَیِّنَةُ» سوره مبارکه بینه اشاره کرد و گفت: اهل کتاب بعد از آمدن و مشخص شدن بینة گمراه شدند و این امر با اراده خودشان بود.


امام جمعه مشهد ادامه داد: این آیه دلالت دارد بر این که در برنامه های زندگی ما دو عامل در توفق و هدایت خدا و اراده و اختیار انسان نقش بسیار مهمی دارد اگر این دو با هم باشند سعادت و اگر جدای از هم باشند بدبختی نصیب انسان می شود.

 

آیت الله علم الهدی اظهار کرد: بینة در آیه نخست پیامبر و بینة در این آیه جنس حجت است خداوند می خواست به پیامبر بفهماند هر زمانی که برای اهل کتاب بینة آمد آنها کفر ورزیده و قبول نکردند.


نماینده مردم مشهد در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که انحرافی که اهل کتاب دچار آن شدند بعد از آمدن بینة بود، اظهار کرد: اهل کتاب بر خلاف بینة مسیر انحراف را برگزیدند بینة از جانب خدا و انحراف از سوی خودشان بود و به اختیار این گونه عمل کردند.


پایان پیام/

کد خبر 275603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha