سبک زندگی قرآنی و اسلامی در جامعه ترویج پیدا کند

خبرگزاری شبستان: نائب رییس اول مجلس شورای بر ترویج سبک زندگی قرآنی و اسلامی در جامعه اسلامی و متن زندگی تاکید کرد.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام حسن ابوترابی‌فرد، نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی شب گذشته (3مرداد) درآیین اختتامیه هشتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد اظهار کرد: هنوزتا رسیدن به نقطه مطلوب در حوزه فعالیت های قرآنی فاصله داریم.


نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه باید معارف قرآنی و اسلامی در متن زندگی و حیات دنیوی ما هموار و جامعه اسلامی به نور قرآن کریم نورانی شود،اذعان داشت: در عصر امروزی نیز اگر بخواهیم الگویی برای سبک زندگی قرآنی معرفی کنیم، میتوان به امام راحل و سبک زندگی ایشان اشاره کرد.


حجت الاسلام ابو ترابی فرد پیشوایان و انبیاء را صاحبان واقعی سبک قرآنی دانست و افزود: سبک زندگی قرآنی در تمام زمینه ها چه در جنگ سخت، جنگ نرم، تهاجم سیاسی و حتی تحریم های اقتصادی با ایستادگی خود را نمایان می کند.


وی ارتباط شایسته با مردم و دادن خدمات اجتماعی خوب را سبک زندگی اسلامی دانست و افزود: سبک زندگی قرآنی آن است که انسان ایمان به معاد داشته باشد و نماز را بر پا دارد البته نه به آن معنا که تنها یک رکوع و سجود انجام دهد بلکه نمازی به پادارد که از دل آن پرداخت زکات و دستگیری نیازمندان بیرون بیاید.


نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قرآن در ویژگی صاحب سبک شاخصه هایی را معرفی می کند، اظهار کرد: به فرموده قرآن آنها اهل ایمان هستند، به معاد و آخرت ایمان دارند و ایمان در وجودشان موج می زند که زندگی امام راحل سرشار از ایمان و معنویت بود تا جایی که پس از نیم قرن دغدغه با ضمیری آرام به سوی پروردگار پر کشیدند.


وی خوب مردن را از دغدغه های سبک زندگی قرآنی برشمرد و خاطر نشان کرد: ایمان به مرگ و بهشت در واقع هشت سال دفاع مقدس را خلق کرد.


حجت الاسلام ابوترابی‌فرد با بیان اینکه آیه 177 سوره مبارکه بقره به طور صریح به سبک زندگی قرآنی اشاره دارد، گفت: در این آیه کارهای نیک را معرفی کرده و هشدار می‌دهد که برخی رفتارها و موارد ظاهری و دنیوی توجه انسان را به خود معطوف می‌کند.


وی رو به سوی شرق و غرب و بیت المقدس و کعبه کردن را کار نیک قرآنی ندانست و تصریح کرد: در واقع اگر این عمل با حقایق و معارف اسلامی همراه نباشد، ظاهر نمادین آن، نماد کار نیک منطبق با قرآن نیست.


نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی افزود: ظاهر عمل زمانی معنا پیدا می کند که از یک حقیقت سرچشمه بگیرد و عمل زمانی صالح است که از یک حقیقت ناب نشأت گرفته و با آموزه های دین هماهنگ باشد.


حجت الاسلام ابوترابی فرد افزود: در معرفی کارها و اعمال نیک خداوند در قرآن به معرفی افرادی می پردازد که دارای سبک زندگی قرآنی هستند و برای تبیین این سبک زندگی باید کسانی معرفی شوند که سبک زندگیشان الگو گرفته از قرآن باشد اما از آنجایی که شناخت قرآن در فهم مبانی آیات، انسان را کمک می کند، بنابراین باید برای به دست آوردن سبک زندگی قرآنی ابتدا صاحبان سبک را بشناسیم.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 276543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha