حجت الاسلام یوسف یوسف پور، رئیس شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی استان مازندران امروز(6مرداد) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان خاطرنشان کرد: مساجد و تکایای شهرستان های این استان در شب های قدر میزبان هزاران مسلمان خداجوی بوده که همزمان با برگزاری مراسم شب قدر به عزاداری شهادت حضرت امیر المومنین(ع) می پردازند.
وی افزود:مشتاقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهرهای استان، همزمان با دیگر شهرهای استان های کشور و کشورهای مسلمان جهان، با برگزاری آئین های مختلف به راز و نیاز با معبود خویش پرداخته و در شهادت حضرت علی(ع) به سوگ و عزاداری می نشینند.
حجت الاسلام یوسف پور در ادامه عنوان کرد:سخنرانی درباره فضائل شب قدر و شخصیت نخستین امام شیعیان ازجمله برنامه های شب های قدر در مساجد و تکایای شهرستان های مازندران است.
وی گفت: از آنجا که سیره بزرگان بر این بوده که حتی در شب های قدر از مباحث علمی برای احیاء این شبها بهره می گرفتند،بایستی با شناسایی مشکلات و معضلات و شبهاتی که احیانا در منطقه وجود دارد و دعوت از شخصیت های علمی، در رفع این مشکلات و پاسخ به شبهات تلاش و اهتمام شود.
حجت الاسلام یوسف پور با بیان اینکه در وقت سحر برکات و فیوضات معنوی و ملکوتی متوجه جهان میشود، ابراز کرد: در آیات و روایات همواره به شبخیزی و شبزندهداری و تهجد، صبحخیزی و دعا و نماز و اذکار خاصی در این اوقات سفارش شده است.
این مسئول در خصوص اهمیت شب قدر عنوان کرد: طبق آیهای از قرآن کریم شب قدر از هزار ماه که در آن شب قدری وجود ندارد، برتر و بالاتر است، همچنین ائمه اطهار (ع) در مقام تفسیر و تبیین آیات قرآن، دلیل این برتری حیران کننده را، برتری عبادت و انجام عمل صالح برای بندگان در این شب دانستهاند.
وی در ادامه سخنانش گفت: اگر لحظهای درنگ کنیم و کمی با خود بیاندیشیم خواهیم دید که در میان 365 شب سال تنها شبی از شبهاست که این چنین مورد عنایت و توجه قرار گرفته و چنان اثراتی بر آن مترتب شده است، بنابراین با اندکی تأمل به این نتیجه می رسیم که باید این فرصت را غنیمت شمرد چرا که در این شب پرخیر و برکت فرصتی بسیار استثنایی آن هم در ماه میهمانی خدا برای ما فراهم شده است که میتوانیم با توجه و همتی که به کار میبندیم بهره بسیار زیادی از آن ببریم.
رئیس شورای هماهنگی و تبلیغات اسلامی استان مازندران افزود: با رجوع به بیانات ائمه اطهار میتوان از اعمال و عباداتی که مورد توصیه قرارگرفتهاند، با خبر شد. از جمله این اعمال میتوان به احیاء این شب و تفکر و تحصیل علم در باب مسایلی که انسان را به خدا نزدیک تر می کند اشاره کرد. مثلاً مناسب است در این شب مقداری با خود خلوت کنیم، عملکرد سال گذشته خود را مرور کنیم. اعمال و رفتار خود را در این سال زیر ذرهبین قرار دهیم و ببینیم در سال گذشته کجا بوده و اکنون به کجا رسیدهایم؟
وی با بیان اینکه با پرداختن به این افکار میتوانیم مقدمه استفاده بیشتر از این شب را مهیا کنیم، اذعان کرد: از خداوند تقدیر بهتری را در سال آینده طلب کنیم. از او بخواهیم که ما را در پیمودن مسیری که مورد پسند اوست کمک کند. همچنین از او که وعده آمرزش در این ماه و به خصوص در این شب به ما داده است در مورد کوتاهیهای خود طلب مغفرت و آمرزش کنیم و تصمیم بگیریم او را بیش از پیش اطاعت کنیم.
حجت الاسلام یوسف پور تصریح کرد: همچنین زنده نگه داشتن یاد خداوند در دل، دستگیری از محرومان و مظلومان و دعای خیر برای سایرین نیز از جمله اعمال سفارش شده هستند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: بدین ترتیب است که هر انسان آگاه و بیدار دل در حدی که در توان و شایسته اوست، میتواند هر چه بیشتر خود را مشمول عنایت و توجه خداوند قرار دهد. به این امید که بتوانیم از این فرصت استثنایی و خیرات بیمنتهای این شب بهره و استفادهای شایان ببریم.
پایان پیام/
نظر شما