به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، حسین رضازاده، قهرمان وزنه برداری المپیک و جهان ضمن حضور در بخش قرآن و آئین جوانمردی به سوالات بازدیدکنندگان در خصوص اخلاق ورزشی و پهلوانی سخن گفت.
حسین رضازاده، رییس فدراسیون وزنه برداری ایران، تاکنون دو بار مدال طلای مسابقات المپیک را برای ایران کسب کرده است. وی صاحب رکورد دو ضرب دستهٔ +105 کیلوگرم بوده و پیش از مسابقات جهانی وزنه برداری در فرانسه صاحب رکورد یک ضرب دستهٔ +105 کیلوگرم این رشته ورزشی نیز بود. وی در ایران به عنوان «قهرمان قهرمانان» نیز انتخاب شدهاست. آخرین قهرمانی وی مربوط به بازیهای آسیایی دوحه است.
بنابراین گزارش، حسین رضازاده، با اشاره به حال و هوای معنوی حاکم در اردوهای وزنه برداری گفت: امروز در ایام شب های پر فیض قدر هستیم و صدای راز و نیاز به درگاه الهی و استغاثه از خداوند متعال از جای جای شهر به گوش می رسد، یادآور خاطرات اردوهای سنگین وزنه برداری است که هنگام شرکت در مسابقات المپیک سال 2002 همزمان با ماه مبارک رمضان بود و جالب تر از آن، ایام پرفیض شب های قدر موجب شد که توسل به ائمه اطهار(ع) و مدد گرفتن از حضرت ابوالفضل من را در آن مسابقات موفق به بلند کردن وزنه 260 کیلو گرمی کرد.
وی افزود: من به واسطه ارادتی که نسبت به حضرت ابوالفضل داشتم، خارجی ها همیشه من را به این نام می شناسند و صدایم می کنند که این افتخاری برای من محسوب می شود.
رضازاده با بیان این مطلب که یک قهرمان هیچگاه نباید جایگاه خود را فراموش کند که از کجا به کجا رسیده است تصریح کرد: من همه موفقیت خود مدهون دعاهای خیر پدر و ماردم می دانم و در همین لحظه که به لطف خداوند حائز کسب مقام های ورزشی و المپیکی هستم ارتباط خودم با پدر و مادرم بسیار صمیمی است. به قدری که روزی سه یا چهار مرتبه با تماس تلفنی از حال و اوضاع آنان با خبر می شوم و تا آنجا که می توانم برای دیدارشان یک یا دو ماه یکبار به شهر اردبیل سفر می کنم.
همچنین خصلت احترام به پدر و مادر و دست بوسی آنان یکی از خصلت های جدای ناپذیر یک قهرمان ورزشی بوده که اغلب جوانان ما نیز به این رفتار پسندیده عمل می کنند.
قهرمان وزنه برداری جهان، با اشاره به توصیه هایی در خصوص چگونگی آغاز وزنه برداری و آشنای جوانان به این حوزه ورزشی عنوان کرد: رشته وزنه برداری یک ورزش پهلوانی است که خوشبختانه در شهر تهران سالن های ورزشی و تمرینی مناسبی برای این رشته از سوی فدراسیون وزنه برداری تدارک دیده شده که آماده پذیرایی از جوانان و ارائه امکانات مناسب به آنها است.
وی افزود: بهترین سن برای شروع ورزش وزنه برداری 13 یا 14 سالگی که اگر شخصی از این سن کمتر شروع به فعالیت کند دچار آسیب های جدی می شود.
رضازاده با اشاره به تأثیرات معنوی تمسک به اهل بیت(ع) در تمام مراحل زندگی و به خصوص عرصه وزرشی خاطرنشان کرد: هرگاه برای زدن وزنه به روی سکوی می رفتم از زیر قرآن رد می شدم و با اطمیان قلبی و یاد خداوند توانستم وزنه هایی را بلند کنم که در تمریات موفق به زدن آنها نشده بودم و اگر موفق به این کار نمی شدم شاید رتبه پنجمی مسابقات را کسب می کردم.
پایان پیام/
نظر شما