به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین عصر روز گذشته (12 مرداد) در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری مسجد امام خمینی (ره) قزوین بیان کرد: در روزهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، کمیته امداد امام خمینی (ره) به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تأسیس شد و سه دهه از فعالیت این نهاد مقدس می گذرد.
وی ادامه داد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در دهه چهارم عمر خویش در راستای رشد و بالندگی و چابک سازی سازمان خود با نگاه فراگیری و جامعیت خدمات، برنامه ریزی کرده و از همین رو نیز اقدامات مختلفی را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین اضافه کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای کمک به نیازمندان گام برمی دارد و رویکرد این نهاد مقدس نیز در این راستا توانمندسازی خانواده های زیرپوشش است و در واقع کمیته امداد حلقه واسط فقرا و اغنیاء است و مردم را ستون خیمه و محور اساسی کار خود می داند.
وی تصریح کرد: کمیته امداد به عنوان حلقه واسط فقرا و اغنیا می کوشد تا یک شبکه ارتباطی و حمایتی کارآمدی را برقرار کند و از مشارکت هرچه بیشتر مردم در انجام کارهای خداپسندانه بهره مند شود زیرا این نهاد اقتدار خود را از مردم گرفته است.
صفری تأکید کرد: در همین راستا یکی از مکان های مهمی که می توان از طریق آن از کمک های مردمی بهره مند شد، مسجد است که مقام معظم رهبری نیز به ضرورت توجه به مسجد به عنوان یک پایگاه اجتماعی تأکید داشتند.
وی خاطر نشان کرد: در گذشته مسجد سنگر و مرکزی بود که بسیاری از مشکلات جامعه در آن حل می شد و امروز نیز لازم است تا از مسجد به عنوان یک پایگاه اجتماعی و دینی بهترین استفاده را داشته باشیم و به کارکردهای آن توجه کنیم و با توجه به این امر کمیته امداد امام خمینی (ره) مسجد محوری را به عنوان یکی از راهبردهای اساسی خویش دنبال می کند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین یادآور شد: مسجد از صدر اسلام به عنوان یک پایگاه مهم همواره مورد توجه بوده است و در اوایل انقلاب اسلامی نیز مسجد سنگر و پایگاهی بود که بسیاری از امور مردمی در آنجا صورت می گرفت و متأسفانه امروز این کارکردها ضعیف شده که کمیته امداد امام خمینی (ره) درصد است تا با ایجاد مراکز نیکوکاری در مساجد به تقویت نقش و کارکرد اجتماعی مسجد کمک کند.
وی ادامه داد: با تشکیل مراکز نیکوکاری در مساجد اغنیای محله با مسجد و در واقع نیازمندان و ایتام نیز با مسجد پیوند می خورند و در واقع مسجد عامل این پیوند شده و با این رویکرد مسجد کمربند امدادی می شود..
صفری گفت: خروجی مراکز نیکوکاری خدمت به نیازمندان است و ایجاد مراکز نیکوکاری در مساجد استان اقدامی است که توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) آغاز شده و تاکنون هفت مرکز به بهره برداری رسیده است که تعداد این مراکز تا پایان سال جاری به 28 مرکز می رسد.
وی خاطر نشان کرد: رسیدگی به نیازمندان و جمع آوری کمک های مردمی با حفظ عزت نفس و کرامت افراد از جمله فعالیت ها و اهداف مراکز نیکوکاری است که در واقع این مراکز اقدامات کمیته امداد را با محوریت امام جماعت، پیگیری مسئولان و معتمدان محل دنبال می کنند.
پایان پیام/
نظر شما