چهره تابناک ایران در مواجهه با اسلام

خبرگزاری شبستان: نحوه مواجهه ایرانیان زرتشتی با اسلام و پذیرفتن این مکتب مبین در چهره تابناک ایران به زیور طبع آراسته شد.

محمد عالم گیر تهرانی مدیر انتشارات محمد رسول الله (ص) در گفتگو با خبرنگار اندیشه خبرگزاری شبستان اظهار کرد: کتاب "برگزیدن آیین یکتاپرستی ایرانیان در مواجهه با اندیشه های الحادی در زرتشت چهره تابناک ایران" به زیور طبع آراشته شد.

وی تصریح کرد: این اثر نوشته منصوره میرفتاح، با مقدمه استاد محمد علی معلم دامغانی، به بررسی اندیشه و آیین ایران باستان می پردازد و نشان می دهد ایرانیان در زمانی که بخش عمده ای از جهان در کر و الحاد فرو رفته بود، به دنبال یکتاپرستی و توحید بودند و با پیروی از زرتشت پیامبر، در پی اندیشه ای پویا و نوین و کامل تر، در حالی که دو جریان مسیحی و اسلام وارد این کشور شد، با توجه به آموزه های پیامبر خود، به دین مبین اسلام گرویدند.
وی با بیان اینکه نویسنده در این کتاب تلاش می کند ادعای تقابل دین زرتشت با اسلام را رد کرده و به اثبات برساند، افزود: اگرچه دین زرتشت بعدها دچار بدعت و طبقه بندی های خاص اجتماعی شد اما پیروان واقعی این دین، به دنبال حقیقت و با توجه به گفته های پیامبر خود، پس از مواجهه با اسلام، به این آیین ناب پیوستند.
عالم گیر تهرانی بیان کرد: عدد آیینی، سلسله های اوستایی، معماری دینی، زروان بدعتی در دین زرتشت، برداشت آزاد، سخن آخر؛ ایران اسلامی فصول شش گانه این کتاب را تشکیل می دهند.
مدیر انتشارات آل محمد(ص) عنوان کرد: در بخشی از این اثر آمده است:"در حالی که بخش عمده ای از جهان در کفر و جهل و بت پرستی غوطه ور است، در سرزمین پارس آدمیان کفر را رنگ نیرنگی می انگارند که بر پیکره اندیشه بشری هیچ گاه خوش نخواهد آمد و تصور صورت ظاهری و مادی خدایان حماقتی است محض، که ابناء بشر را از مسیر حقیقت دور می کند. زیرا این مسیر معبر حکمای با فضیلت و عقلای آگاه است و ثمره آن جز رستگاری نیست. در حالی که در نقطه مقابل از هر چه جهل و هر چه شقاوت راه دوری تعریف نشده است به واسطه این نیک اندیشی و فضل بود که این سرزمین مادر و مبلغ کهن ترین رستگاری نام گرفت و در ساحت بزرگترین تمدن بشری مقام یافت و جاوید گشت."
به گفته وی "زرتشت چهره تابناک ایران" در 330 صفحه، با بهای 16 هزار و 800 به تازگی از سوی انتشارات محمد (ص) روانه بازار کتاب شده است.
پایان پیام/

 

کد خبر 279666

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha