نهاینه کردن فرهنگ قرآنی نیازمند تخصصی کردن امور قرآنی در جامعه است

خبرگزاری شبستان: مدیر کانون تخصصی پژوهش خوزستان، بر توجه ویژه به تخصی کردن امور قرآنی رد جامعه جهت نهادینه کردن فرهنگ قرآنی تأکید کرد.

سید علی موسوی، مدیر کانون تخصصی پژوهش خوزستان و مدیر کانون فرهنگی هنری امام حسین(ع) کوی علوی اهواز، با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص توجه به قرآن و آموزش و فعالیت بیشتر در این زمینه، به خبرنگار شبستان گفت: طی چند سال اخیر فعالیت های قرآنی خوبی انجام شده ولی باز هم کم است.

 

وی بر توجه ویژه به تخصی کردن امور قرآنی در جامعه جهت نهادینه کردن فرهنگ قرآنی تأکید کرد و ادامه داد: در خوزستان با توجه به اینکه استعدادهای قرآنی فراوانی وجود دارد باید این ظرفیت ها را تقویت کرد و در زمینه تخصصی کردن کار تلاش کنیم تا بتوانیم نسبت به تربیت قاری و حافظ در استان موفق تر باشیم.

 

موسوی، با بیان اینکه فعالیت های کانون امام حسین(ع) از سال 86 آغاز شد و تاکنون فعالیت های گسترده ای در بخش های فرهنگی، قرآنی، هنری و... به مردم منطقه ارائه داده است، خاطر نشان کرد: این کانون در بخش خواهران فعالیت های خوبی انجام می دهد و بیش از 600 خواهر عضو این کانون هستند،

 

مدیر کانون فرهنگی هنری امام حسین(ع) اهواز، عنوان کرد: دوره های آموزشی ویژه همه گروه های سنی از پیش دبستانی تا دانشجو، اردوهای فرهنگی و زیارتی به مشهد مقدس، قم و زیارتگاه های درون استانی، برنامه های ورزشی، علمی، قرآنی، مسابقات و... از جمله برنامه های این کانون می باشد که موجب جذب بیشتر جوانان سمت مسجد شده است.

 

وی توجه به قشر محروم و خانواده های بی سرپرست و حمایت از آنها، توجه به بحث عفاف و حجاب و برپایی چندین نمایشگاه در این خصوص، برگزاری دوره های سوادآموزی برای بانوان منطقه، جشنواره های فرهنگی و هنری، برگزاری دوره های تقویتی و کلاس های آموزشی به صورت چهره به چهره و حلقه ای و... را از دیگر برنامه های این کانون دانست.

 

موسوی، اضافه کرد: با توجه به اینکه این کانون در منطقه محروم و حاشیه ای اهواز است و در معرض تهاجم برخی فرقه های ضد شیعی از جمله وهابیت قرار دارد وظیفه خود می دانیم که نسبت به آگاه سازی مردم اقداماتی انجام دهیم به همین منظور کلاس های احکام، عقاید، پاسخ گویی به شبهات و مسائل شرعی را در کانون و مسجد برگزار کردیم.

 

وی با اشاره به فعالیت کانون تخصصی پژوهش استان، تصریح کرد: در این کانون تاکنون سه دوره پژوهشی استانی برگزار کردیم که از دستاوردهای آن جذب 60 کانون به صورت فعال در این بخش و تشکیل 60 حلقه پژوهشی در استان بوده، همچنین فعالیت هایی در بخش غنی سازی اوقات فراغت، آسیب شناسی، ایجاد زمینه فکری به دانش آموزان و دوره هایی در حوزه های دینی و قرآنی توسط این کانون انجام می شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 279729

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha