به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی امروز (22 مرداد) در هفتمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی العالمیه گفت: یکی از ویژگی های جهان این است که دائم در حال تغییر و تحول است و باید از فرصتها استفاده کرده تا بتوانیم سربازی شایسته برای نظام باشیم.
وی با اشاره به وظیفه نمایندگی جامعه المصطفی در سراسر کشور عنوان داشت: نمایندگان المصطفی در خارج از کشور مسئولیتهای سنگینی بر عهده گرفتهاند و باید رسالت عظیم خود را به درستی انجام دهند.
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه تصریح کرد: مدیران باید آسیبهای اخلاقی و مدیریتی را به بهترین وجه رصد کرده و در صدد رفع آنها برآیند.
حجتالاسلام اعرافی با بیان اینکه کار دین فراتر از مزد مادی بوده و کالای آن با درهم و دینار قابل معامله نیست گفت: غفلت از حق خداوند و اولیای او بر ما فراموشی جایگاه و وظایف سازمانی هم جزو آسیبهای دیگری هستند که باید مراقب آنها بود.
وی گفت: غرور، تحقیر دیگران و... از دیگر مواردی است که برای مدیران آسیب بوده و نباید در وجود آنها رسوخ کند و با تقوایی که دارند در راستای گسترش مسائل دینی بکوشند.
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه با اشاره به رقابت گفت: رقابت منفی، رفاقت و باندبازیها از جمله مواردی است که سازمانها را تهدید میکنند که باید مدیران جامعه المصطفی به این امر توجه داشته باشند.
حجتالاسلام اعرافی با اشاره به مراجعه طلاب و ارباب رجوع به آنها گفت: مدیر نباید احساس کنند رابطه ارباب رجوع با آنها رابطه ارباب و رعیتی است و بر وی منتگذاری کند.
وی ابراز داشت: یکی از موضوعات مهمی که باید به آن توجه کرد، اشاعه فرهنگ گفتمان تمدنی اسلام است و این امر جزو ضروریات روز محسوب میشود.
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه تاکید کرد: انقلاب اسلامی و گفتمان تمدنی همواره راه میانه را در پیش گرفته و موفق بوده است.
حجتالاسلام اعرافی با تاکید بر رفع فرسودگی گفت: فرسودگی یک سازمان جزو آسیبهای جدی تهدید کننده محسوب میشود و مدیران باید این آسیبها را شناسایی کرده و در راستای مصون نگاه داشتن سازمان و نمایندگیهای آن در مناطق مختلف تلاش کنند.
پایان پیام/
نظر شما