ضریب نفوذ بیمه کشور به 2 درصد رسیده است

خبرگزاری شبستان: معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه که در گذشته 5/1 درصد بود، اکنون به 2 درصد رسیده است، گفت: ایران با میانگین جهانی، 7 درصد فاصله دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، رحیم مصدق، معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی، ظهر امروز (23 مرداد) در مراسم تودیع و معارفه رئیس شورای هماهنگی بیمه های استان گلستان گفت: وجود شورای هماهنگی جزو نیازهای اساسی صنعت بیمه است.


وی افزود: به دلیل هماهنگی های سازمان های زیربط ضرورت دارد که شورای هماهنگی در همه استان ها فعالیت داشته باشد.


مصدق با اشاره به صنعت بیمه در سال 91، یادآور شد: سال گذشته 27 شرکت فعالیت داشته که با افتتاح یک شرکت در سال جاری این تعداد به 28 شرکت رسیده است.

 

فعالیت 861 شرکت بیمه در کشور


وی تصریح کرد: تعداد شعب شرکت بیمه 861 مورد است که حدود 37 هزار نمایندگی به صورت حقیقی و حقوقی فعالیت می کنند و 415 کارگزار بیمه و 175 ارزیاب خسارات است که تعداد شاغلان در صنعت بیمه 87 هزار نفر هستند.


معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی ایران اظهارداشت: حق بیمه تولید شرکت در سال گذشته 13 میلیارد و 100 میلیون تومان بوده است که نسبت به سال گذشته 6/52 رشد داشته و برای دومین سال متوالی در کل دنیا بالاترین نرخ رشد بیمه را داشته است.


وی با بیان اینکه رتبه ایران در منطقه رتبه سوم است، گفت:  رتبه ما در دنیا بدون احتساب حق بیمه سازان بیمه اجتماعی 42 است.


مصدق افزود: ضریب نفوذ بیمه که در گذشته 5/1 بوده است اکنون به 2 رسیده است و این در حالی است با میانگین جهانی که 7 درصد است فاصله داریم.
 

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین شاخصه های توسعه اقتصادی میزان درآمد سرانه است، تصریح کرد: در آمد سرانه در کشور وحق بیمه سرانه از 114 هزار تومان به 170 هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

 

رتبه ایران در ضریب نفوذ بیمه منطقه 5 است


معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی ایران در خصوص ضریب نفوذ بیمه در منطقه، اظهارداشت: ضریب نفوذ بیمه در منطقه رتبه 5 هستیم که این رتبه در دنیا 66 است.


وی با بیان اینکه سهم بیمه های غیر دولتی 54 درصد و بیمه ایران 45 درصد است، تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه های افزایش سهم بخش غیر دولتی است و انتظار است که خدمات جدید بیمه ای پوشش های جدید و نوین را به مردم ارائه دهند.

 

داوود طبرسا، رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی گلستان نیز گفت: یکی از ایده هایی که شکل گرفت همانند بانک و شورای هماهنگی بود که خلا این جایگاه قانونی در ایجاد هماهنگی و وحدت رویه احساس می شد تحقق پیدا کرد.
 

وی افزود: در استان مرکزی تحت عنوان مرکز سرمایه گذاری به ریاست استانداری و نایب رئیس اقتصاد و دارایی شکل گرفته است که 250 طرح توجیهی در زمینه صنعت، کشاورزی و گردشگری وجود دارد که حجم سرمایه گذاری 9 هزار میلیارد تومان که با اشتغالزایی 16 هزار نفر است.

 

شرکت های سرمایه گذار خارج استان در زمینه های کشاورزی و گردشگری سرمایه گذاری کنند


طبرسا، از شرکت های سرمایه گذار و بیمه مرکزی و بیمه های عامل که در خارج استان هستند دعوت کرد تا در زمینه های کشاورزی و گردشگری سرمایه گذاری کنند.


قدرت الله عابدی، مدیر کل آمار واطلاعات استانداری گلستان نیز گفت: شورای هماهنگی و صنعت بیمه از بانک در این بخش جلوتر هستند همکاری انجام شده باعث شد تا در این مدت کوتاه برآیند اطلاعات را تجمیع کنیم.
 

سامانه سیمابر بزرگترین سامانه در حوزه شبکه استان است

 

وی افزود: سامانه سیمابر بزرگترین سامانه در حوزه شبکه استان است که در بین 31 استان کشور که این امکان را فراهم می کند تا مدیران بیمه اطلاعات آنلاین را داشته باشیم ودر برخی از بخش ها توفیق داشته تا از حمایت بیمه مرکزی داشته باشیم و مدیران بتوانند از این توانمندی استفاده کنند.


عابدی در خصوص سرمایه گذاری در استان، تصریح کرد: در حوزه سرمایه گذاری استان گلستان جزو استان هایی است که سرمایه های فراوانی در بخش صنعت گردشگری و کشاورزی دارد و این امکان سرمایه گذاری در گلستان وجود دارد که از این امر استقبال می شود.


وی اظهارداشت: استان گلستان این توانمندی را دارد که از سرمایه گذاران خارج از استان استفاده شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 282308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha