عزیز باقری، فرماندار شهرستان سوادکوه، امروز (9 فروردین) به خبرنگار شبستان گفت: رهبر معظم انقلاب با اشراف کامل بر مسائل و وضعیت اقتصادی داخلی و عرصه بین المللی، با مزیّن کردن سال جاری به عنوان سال جهاد اقتصادی، برای تعالی و توسعه عدالت اجتماعی حجت را بر همگان تمام کردند.
باقری افزود: برای ورود به عرصه جهاد اقتصادی نیازمند شناخت فرصت ها، بسترها و موانع احتمالی برای ارائه الگوی اقتصادی هستیم تا جهاد اقتصادی یک جهاد آگاهانه و دقیق باشد و معنای جامعی از اصلاح الگوی اقتصادی ارائه دهیم.
به گفته وی، با توجه به شکست علم اقتصاد و رکود اقتصادی در بعضی از کشورهای غربی، فضای مناسب تری برای پذیرش اقتصاد اسلامی فراهم شده چرا که اقتصاد اسلامی دارای مکتب و نظام اقتصادی بوده و از ماهیت علمی بر خوردار است و با این ویژگی جوامع اسلامی باید با تکیه بر معارف غنی اسلامی به حل مشکلات امروزی اقتصادی با بهره گیری از شریعت اسلامی، قرآن و عترت تلاش کنند.
فرماندار شهرستان سوادکوه خاطر نشان کرد: اقتصاد اسلامی بر اساس آموزه های دینی و فراتر از قوانین مدنی جامعه به مسلمان توجه دارد و انسان مسلمان همواره خود را در محضر خدا دیده و بر این مبنا فقط در آمدی را برای خود حلال می داند که مجاز به تصرف در آن باشد.
وی با بیان اینکه مهمترین معیار اقتصاد اسلامی دوری از اسراف و پرداختن به احسان و در علم اقتصاد نظری بیانگر ضرورت استفاده از حداقل منابع برای تولید محصول است، بیان کرد: احسان به معنی شکر و کار نیکو کردن است و در علم اقتصاد نظری به معنی کار اثر بخش با بالاترین کیفیت است.
باقری تصریح کرد: با توجه به الگوهای اسلامی و اتمام حجت مقام عظمای ولایت و نامگذاری سال جاری به عنوان سال جهاد اقتصادی همه باید با تلاش در این امر از حداقل منابع حداکثر استفاده مطلوب را برای توسعه و عمران آبادی جامعه، برقراری عدالت اجتماعی برده و اقتصاد اسلامی را به عنوان اقتصاد برتر به جهانیان ارائه کنند.
پایان پیام/
نظر شما