در انتخاب کابینه یازدهم باید بت های نفاق و حزب بازی شکسته شود

خبرگزاری شبستان: عضو کمیسیون بهداشت با بیان اینکه حزب بازی ها در کشور و در جریان رأی به وزرای کابینه یازدهم آب به آسیاب دشمن ریختن است، تصریح کرد: در انتخاب کابینه یازدهم باید بت های نفاق و حزب بازی شکسته شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مسعود پزشکیان در نشست علنی امروز (پنجشنبه 24 مرداد) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی دولت یازدهم در موافقت با جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی علوم و تحقیقات تصریح کرد: حزب، گروه،‌ دسته بت هایی است که بر خود ساختیم و باید این بتکده را زیر و زبر کرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی افزود: آنچه امروز به عنوان دین، مذهب و وحدت باید در جامعه داشته باشیم نباید به این شکل لوث شود که دیگران در وضعیتی که در آن قرار گرفته ایم به ما بخندند.

وی تصریح کرد: حماسه سیاسی خلق شد و امروز باید حماسه دیگری خلق شود که باید همه دست به دست هم دهیم و زنده کردن همه اختلافات و عمیق تر کردن وهمچنین دوباره به یاد آوردن آن جز آب در آسیاب دشمن ریختن هیچ فایده دیگری ندارد.

پزشکیان با اشاره به وصیت نامه حضرت علی(ع) گفت: وصیت نامه هر فردی چکیده زندگی است و این علی است که با 63 سال مبارزه برای اسلام در یک ورق کاغذ حرف می زند و می فرماید وصیت می کنم به حسن و حسین و خانواده ام ای کسی که این کاغذ به دستش می رسد که تقوا را پیشه کنید ونظم داشته باشید و اختلافات خود را حل کنید من از رسول خدا شنیدم حل اختلافات از سال ها نماز و روزه بالاتر و مهمتر است.

وی تصریح کرد: ملامت می کنید و همه گناهان مال یک دسته بود و دسته دیگر بی نقش بودند بیایید این اختلافات را کنار بگذارید و اگر حمد می کنید فقط خدای خود را حمد کنید و اگر ملامت می کنید خود راملامت کنید چرا که همه ما اشتباه کرده ایم و باید این اشتباهات را بپذیریم نه اینکه بگوییم همه تقصیرها متعلق به یک طرف بود وجسارت اینکه بگوییم اشتباه کردیم را باید داشته باشیم.

نماینده مردم در مجلس نهم گفت: الان وقت آن نیست که بگوییم کدام طرف مقصر بود بلکه الان وقت آن است که دست به دست هم دهیم ودر برابر هجمه ای که بیگانگان وارد کردند بایستیم و بگوییم که با هم متحد هستیم نه اینکه به یکدیگر برچسب بزنیم.

وی یادآور شد: از امام موسی کاظم(ع) نقل است که می فرماید یک شخصی پیش ایشان می آید و می گوید من از مسلمانی راجع به مسلمان دیگری شنیدم که بد می گفتند اما از خودش پرسیدم و تکذیب کرد حال چه کنم؟ گفت اگر 50 مؤمن پشت سر یک مسلمان حرف بزنند وقتی او تکذیب کرد حرف آن یک نفر را بپذیر و حرف 50 نفر را نپذیر.

پزشکیان گفت: در جنگ احد حضرت رسول(ص) وقتی در جنگ مغلوبه شدند و فقط 8 نفر ماندند و بقیه فرار کردند رسول خدا وقتی برگشتند با آنان چه معامله ای کرد؟ در آن جنگ حمزه را با چنان وحشی گری کشتند و از گوشت و پوستش گوش آویز ساختند اما رسول خدا وقتی مکه را فتح کرد با آنان چه کرد؟ در جنگ احدین به معاویه و ابوسفیان 100 شتر داد اما به مهاجرین و انصار یک شتر داد که باید از این آیات عبرت گرفت.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد:‌ حرف هایی که در رابطه با وزارت علوم می گویند و در رابطه با وزرای دیگر می گویند به نظرم جز ایجاد ضعف، اختلاف و مشکل در جامعه نتیجه ای ندارد و به جای اینکه به اختلافات دامن بزنیم باید دست در دست هم مشکلات را حل کنیم.

وی گفت: وزیر می گوید کاری را نکردم اما به زور می گویید که این حرف را زده اید و چه کسی گفته معاون دانشجویی یک وزارتخانه جو دانشگاه و جو فرهنگی آن را این معاون مخدوش می کند و آیا نهادهای مقام معظم رهبری و گروه های فرهنگی در دانشگاه ها در خواب بودند و فقط با یک حرف معاون وزیر درگیری ایجاد شد.

پزشکیان تصریح کرد: کسی که مدیریت و ساختار را می شناسد امکان ندارد بگوید که یک معاون یا 100 معاون وزیر بتواند جو یک دانشگاه را با حرف زدن عوض کند و این حرف ها چیست که به اسم مدیریت می زنید. مدیریت از نظر علمی برنامه ای است که ارائه می شود و اگر می خواهیم مخالفت کنیم با وزیر باید بحث علمی و با ادله باشد و نه اینکه بگوییم چون فتنه گر هستید و فلان حرف را زدید شایستگی وزیر شدن را ندارید.

وی یادآور شد: من رئیس دانشگاه بودم و پس از پایان دوره ریاست مرا به دادگاه اظهار کردند که در زمان شما یک نفر را کشته اید در حالی که من رئیس دانشگاه بودم و در جایی یک فردی کس دیگری را عمل کرده بود و شخصی در این جریان مرده بود حال سؤال من این است که این قضیه چه ربطی به من دارد و اگر قرار باشد در جامعه هر اشکال و اتفاقی می افتد به مسئول ارشد جامع ارتباط داشته باشد پس مشکلات جنایت، قتل ها، غارت ها و فسادها نیز باید به مسئولان ربط داشته باشد.

پزشکیان گفت: به جای اینکه یکدیگر را متهم کنیم دست در دست هم دهیم و با وحدت و انسجام در مسیر حل مشکلات قدم برداریم و بر مبنای توصیه های رهبر معظم انقلاب که فرمودند توصیه من به مسئولان و نخبگان سیاسی و دینی و کسانی که نفوذ کلام دارند این است که تا جایی که می توانند بر روی اتحاد و انسجام ملت ایران تکیه کنند و انسجام فقط یک حزب و دسته نیست.

نماینده مردم در مجلس نهم گفت:‌ در ایران مذاهب در کنار یکدیگر و گروه های سیاسی در مسائل مختلف با وحدت و همدلی حرکت کردند و توطئه اختلاف افکنی های مذهبی، قومی و سیاسی در برابر ایمان و وحدت ملت بی اثر شده است و ایمان به خدا اتحاد کلمه دو عامل تولید قدرت و مقاومت و پایداری ملت ها در مقابل تیرهای زهرآگین اختلاف است و ای کاش مسئولان کشورهای اسلامی به این امر توجه می کردند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: راه خلاصی از مشکلات کنونی این است که ملت ها با حکمت نخبگان و هدایت عقلای خود تصمیم بگیرد و دخالت بیگانگان و تزریق نفاق و همچنین دو دلی بین مردم را متوقف کنند و هر حرکت و حرفی که باعث نفاق شود را باید جلویش را بگیریم و هر پیامی که باعث عمیق تر شدن اختلافات شود را مانع شویم و کسی که ادعا می کند من رهبر معظم انقلاب را قبول دارم و می خواهم به کشور خدمت کنم را بپذیریم چرا که مخالفت با او به ضرر کشور و نظام است.

پایان پیام/

کد خبر 282571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha