به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حمید رسایی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: من فقط برای مخالفت با برخی وزرا ثبت نام نکرده بودم بلکه برخی موارد موافق بودم که در قرعه کشی اسم من در نیامد. جنس مخالفت من در حوزه ارشاد از جنس دغدغه و احساس من این است جناب آقای جنتی با همه فضایل و ویژگی هایی که دارند نمی توانند این را برطرف کنند البته شاید توضیحات آقای جنتی این دغدغه را برطرف کند بالاخره وی از خانواده ای است که در رأس آن خانواده یک رجل دینی و سیاسی و با بصیرت است که مثل کوه در برابر دشمنان در طول سالهای قبل و پس از انقلاب ایستاده است اما نمی خواهیم به خود آقای جنتی رأی دهیم بلکه می خواهیم به فرزند وی رأی دهیم و در این باره دغدغه داریم.
وی اضافه کرد: علت نگرانی من این است آقای جنتی در مصاحبه هایی گفته اند به کسی ارادت فکری دارد که بسیاری از آسیب های فرهنگی ناشی از تفکر و مدیریت همان کسی است که آقای جنتی به وی ارادت فکری دارد و البته همان آسیب ها موجب شد که کسانی که از آنها حمایت شد بدترین رفتار را با همان فرد کردند.
رسایی گفت: اهمیت فرهنگ نسبت به سیاست،اقتصاد،صنعت و علم و حتی امنیت، ریشه ای است زیرا فرهنگ زیرساخت است و اگر بخواهیم در اقتصاد،سیاست ، صنعت و هر حوزه ای تغییر و تحول ایجاد کنیم به فرهنگ نیاز دارد و به خاطر همین است که رهبر معظم انقلاب بر آن بارها تأکید کردند و در قانون هم داریم هر لایحه ای چه اقتصادی ، سیاسی ،اجتماعی ، صنعتی ، علمی و چه امنیتی بخواهد به مجلس بیاید باید پیوست فرهنگی داشته باشد که دولت های قبل آن را رعایت نکردند.
وی افزود: وزارت ارشاد وزارتخانه ای با فروعات بسیار زیاد است خیلی ها فکر می کنند وزارت ارشاد وزارت دم دستی است که اینطوری نیست، وزارتخانه ای فکری- اجرایی است نه فقط اجرایی و نه فقط فکری، محصولات این وزارتخانه غیرمحسوس است.
رسایی گفت: بعضی ها فکر می کنند اگر کتابخانه ،سالن نمایش و سینما ساختند کار فرهنگی انجام دادند، بارها به آقای احمدی نژاد گفتم مصوبات سفرهای استانی برای ساخت کتابخانه و دیگر موارد کار فرهنگی نیست بلکه کار عمرانی است، کار فرهنگی یعنی اینکه چه کتابی به آن کتابخانه می رود و چه فیلمی در آن سینما نشان داده می شود.
وی افزود: اگر محصولات فرهنگی، کپی، ترجمه و نشخوار غرب نبود، اگر باورهای دینی مردم را زنده کرد و روحیه ضد استکباری مقاومت و وطن دوستی و بغض نسبت به دشمن و تقویت خانواده و فرهنگ بومی و ملی را زنده کرد، می توانیم به آن فرهنگ بگوییم، کار فرهنگی یعنی افزایش سرانه متعارف ،تغییر فرهنگ عمومی،بهبود وضعیت حجاب و خودباوری.
رسایی گفت: آقای جنتی اینها را من نمی بینم، اینها کلماتی روی کاغذ است ، همت، اراده و برنامه مدون پشت آن نمی بینیم خودم در وزارت ارشاد بوده ام، آقای احمدی نژاد در دوره خود توانست در فرهنگ عمومی تغییراتی دهد، فاصله میان مسئولان و مردم را کم کرد اما وزارت ارشاد این کار را نکرد و این ناشی از شخصیت خود آن آدم بود که این اتفاقات را ایجاد کرد،در این دولت راه درست این است و وزارت فرهنگ باید برای اینها برنامه داشته باشد.
وی افزود: در دوره ای وزارت ارشاد داشتیم با تفکرات سکولاریستی و دوره ای وزارت ارشاد مبتنی بر قرآن و مسجد بود که در هر دو دوره اشتباه داشتیم در یکی اشتباه تعمدی و با برنامه بود که وزیرش هم اکنون به سازمان های جاسوسی مشاوره و در رسانه های مربوط به آنها در مورد ایران تحلیل می دهد و در دوره دیگر اشتباهات عمدی نبود و جبران شد اما این کجا و آن کجا، در دوره ای وزارت ارشاد ما به جایی رسید که مراجع وزیر ارشاد را قم راه نمی دادند، آقای جنتی نگذارید این اتفاق بیفتد دغدغه ای که گفتم، اینهاست.
رسایی گفت: در دوره ای بنده کنار مرحوم آقا شیخ جواد تبریزی (ره) بودم، وی خاطره ای نقل کرد مبنی بر اینکه " همین وزیری که الان به بیگانگان پناه برده و رئیس جمهور و مجلس وقت تمام قد از وی حمایت کرد به قم آمد من به وی تذکراتی دادم، وی سرش را تکان داد و گفت باشد اما وقتی از در اتاق می رفت بیرون با چشم باطن دیدم این آدم عاقبت بخیر نمی شود" .
وی خطاب به آقای رحماندوست گفت: شما مشاور رئیس جمهور دوره اصلاحات بودید یکبار اعلام کردید و همان وزیر ارشاد معتقد به کلمه مقدس برای دفاع نبود، آقای جنتی! می بینیم فعالیت هایی در حوزه فرهنگ دارد صورت می گیرد و شاید خدای نا کرده بخواهند شما را هم به آن سمت ببرند.
رسایی افزود: در دوره ای رهبر معظم انقلاب فریاد زدند تهاجم فرهنگی،گوش نکردند، به تهاجم فرهنگی گفتند تعامل و تبادل فرهنگی، رهبری گفتند، تهاجم است،گوش نکردند، شد شبیخون فرهنگی، گوش نکردند، شد ناتوی فرهنگی ، آقای جنتی اینها تعابیر رهبر انقلاب است.
پایان پیام/
نظر شما