جهاد اقتصادی، بدون مشارکت مردم محقق نمی شود

مدیر کل مطالعات پژوهشی حوزه علمیه قم، با بیان اینکه جهاد اقتصادی بدون حضور و مشارکت مردم محقق نمی شود، گفت: همه آحاد می توانند نقش موثری در جهاد اقتصادی داشته باشند.

حجت الاسلام محمد ساجدی، امروز(10فروردین) در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با اشاره به معنای جهاد در اسلام، گفت: جهاد در اسلام به معنای این است که انسان تمام ظرفیت و امکاناتش را در زمینه قدرت بدنی و توانایی و تمکن مالی و یا هر گونه امکان خود را در راه ترویج دین و ارزش های دینی و اخلاقی استفاده کند.

 

وی با تاکید بر نقش مردم در تحقق جهاد اقتصادی، خاطرنشان کرد: اقتصاد در عین حالی که مربوط به دستگاه های رسمی و دولتی می شود به زندگی مردم ارتباط دارد و بخشی از شئون زندگی فردی وخانوادگی و اجتماعی مردم بعد اقتصادی است.

 

مدیر کل مطالعات پژوهشی حوزه علمیه قم، تاکید کرد: بدون حضور و مشارکت مردم چنین هدفی محقق نمی شود و همه آحاد نقش موثری می توانند در جهاد اقتصادی داشته باشند.

 

حجت الاسلام ساجدی، در ادامه با بیان موانع و توانمندی های اقتصادی کشور، اظهار داشت: موانع ما بیشتر جنبه مدیریتی دارد و منابع طبیعی و ذخایر طبیعی از جهت نیروی انسانی مستعد و مبتکر ظرفیت های موجود ماست اما منابع ارزشمند انسانی به خوبی مدیریت نمی شود.

 

وی بر ضرورت شناخت مسئولان از وظایف اقتصادی خود، خاطرنشان کرد: تکالیف و وظایفی که متوجه مسئولان می باشد تابع شناختی است که از ریشه ها و عوامل اصلی مسایل اقتصادی دارند، اگر یکی از مهم ترین مسایل داخلی طرح هدفمندی یارانه ها در اولویت قرار بگیرد باید با نگاه کارشناسانه و با مشورت نخبگان و صاحب نظران و متخصصان حوزه های اقتصادی به درستی شناسایی و ریشه یابی شود.

 

مدیر کل مطالعات پژوهشی حوزه علمیه قم، ادامه داد: اگر در عرصه روابط سیاسی مسائلی داریم که از جمله تبعات آن تحریم اقتصادی است دولت باید با توجه و عمل به نظر کارشناسان، رفتار خود را تنظیم کند واگر برخی اظهارات مقامات رسمی کشور ممکن است دستاویز فشارهای خارجی شود باید کارشناسی شود و نسجیده اظهار نظر نشود.

 

حجت الاسلام ساجدی، با بیان اینکه شعارهای سال های گذشته جنبه عملیاتی پیدا نکرد، تصریح کرد: شعارها و عناوین سال، بیش از آنکه وارد فرهنگ عمومی ما شود بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت و مقام معظم رهبری هم تبلیغاتی شدن عناوین سال را مغایر هدفگذاری عنوان سال دانستند.

 

وی ادامه داد: چه سال گذشته و چه سال های قبل که عنوان های باارزشی مطرح می شد بیشتر به جنبه تبلیغاتی آن پرداخته می شد و چون تعیین این ها براساس بررسی هایی صورت می گیرد، اجرای آنها نیز باید بر همین اساس باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 28336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha