قدیمی ترین موقوفه نهبندان 211 سال قدمت دارد

خبرگزاری شبستان: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نهبندان گفت: قدیمی ترین موقوفه این شهرستان 211 سال قدمت دارد و گفت: به دلیل خشکسالی های اخیر 209 موقوفه این شهرستان فاقد در آمد هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد الهی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نهبندان، اظهار داشت: شهرستان نهبندان دارای موقوفات زیادی است که به سبب بروز خشکسالی‌های اخیر بیشتر این موقوفات مسلوب‌المنفعه شده و عواید متنابهی از آنها حاصل نمی‌شود که این خود سبب تعطیل شدن نیات واقفان شده است.


وی اظهار داشت: در جامعه اسلامی که همه نسبت به هم مؤدت دارند، لازم است افرادی که تمکن مالی دارند بخشی از امکانات خود را در راستای وقف برای احداث بیمارستان، مسجد و هر آنچه ‌که مورد نیاز افراد جامعه است صرف کنند.


وی با بیان اینکه هر‌چه فرهنگ دینی بیشتر برای مردم تبیین شود گرایش آحاد جامعه به مسئله وقف بیشتر می‌شود، ادامه داد: تبیین آموزه‌های دینی یک مسئله کلیدی است که رسالت آن بر دوش مبلغان دینی قرار گرفته است.


حجت الاسلام الهی، موقوفه حسنیه خانم را پر‌درآمدترین موقوفه نهبندان دانست و گفت: این موقوفه دارای درآمدی بالغ بر 20 میلیون ریال در سال است.


رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نهبندان گفت: به دلیل خشکسالی های اخیر 209 موقوفه در این شهرستان فاقد درآمد می باشد.


وی موقوفه زینب‌نساء را قدیمی‌ترین موقوفه این شهرستان ذکر کرد و افزود: این موقوفه 211سال قدمت دارد.


به گزارش روابط عمومی اوقاف خراسان جنوبی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نهبندان یکی از وظایف اصلی اداره اوقاف و امور خیریه را اجرای دقیق و به موقع نیات واقفان خیراندیش دانست و افزود: تفریط و کوتاهی در انجام و اجرای نیات واقفان خلاف شرع و مقررات مقتضی اوقافی است.


وی یادآور شد: دعوت به تعاون، احسان و همدلی در آیات قرآن همگی در نتیجه امر وقف مشاهده می‌شود چرا که وقف عملی پایدار و همیشگی است و قرآن نیز انسان را به اعمال خیری که اثرات آن دائمی است، دعوت می‌کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 283714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha