به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست ساماندهی سرمایه گذاری و توسعه اشتغال پایدار روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر در شهرستان بهمئی امروز(29مرداد) با حضور امام جمعه، فرماندار شهرستان، مدیرکل کمیته امدادامام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد، تعدادی از مدیران کمیته امداد استان، مدیر و کارکنان کمیته امداد شهرستان بهمئی و مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان برگزار شد.
مدیرکل کمیته امدادامام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد در این نشست، هدف از تشکیل کمیته ساماندهی اشتغال در روستاها و شهرهای زیر20 هزار نفر را اجرای برنامه های راهبردی جهت اشتغال بیکاران در روستاها، با همراهی و همکاری ادارات و نهادهای عضو این کمیته عنوان کرد.
عبدالمجید فرهادی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی اعضای کارگروه اشتغال، شورای اداری و بانک ها به اهم برنامه های عملیاتی در این خصوص اشاره کرد و گفت: این نشست با ریاست فرماندار و دبیری کمیته امداد به منظور ایجاد اشتغال پایدار، بهبود وضعیت معیشت روستاها و ارتقاء سطح درآمد روستاها برگزار شده است.
وی مهم ترین برنامه در راستای اجرایی شدن این طرح را شناسایی منابع انسانی عنوان کرد و گفت: افراد جویای کار و بیکار، تمامی زنان تا سن 60 سال تحت حمایت و غیرتحت حمایت، فارغ التحصیلان فاقد شغل، کارورزان، کارآفرینان و کارجویان در این زیرمجموعه قرار می گیرند.
فرهادی، فراهم کردن زمینه آموزش برای افراد فاقد مهارت را مهم عنوان کرد و گفت: بعد از شناخت و تفکیک منابع انسانی حرفه آموزی و بازاریابی برای محصولات و تولیدات بوجود آمده از مهم ترین اقدامات در زمینه اشتغال پایدار است.
وی، ارزیابی قبل، حین و بعد از اجرای طرح ها را مهم ترین عامل در موفقیت و پایداری طرح های اشتغال دانست.
فرهادی همکاری و همیاری همه ادارات عضو کمیته را در راستای شناسایی افراد جویای کار، شناخت نیاز روستاها براساس شغل مورد نیاز و ظرفیت هر شهر و روستا و شناسایی منابع اعتباری با توجه به شرایط هر منطقه خواستار شد.
فرماندار شهرستان بهمئی نیز در این نشست، گفت: برای از بین بردن فاصله طبقاتی در جامعه باید زمینه ایجاد اشتغال را برای افراد بیکار جامعه در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت فراهم کنیم.
محمدظاهر سیاوش با بیان اینکه در حال حاضر فعال ترین دستگاه اشتغال زایی در کشور کمیته امداد است، اظهار داشت: این اقدام کمیته امداد جای تقدیر و تشکر دارد و امید است با همکاری همه جانبه بتوانیم گام مثبتی در راستای فقرزدایی و رفع بیکاری در جامعه برداریم.
وی تصریح کرد: در راستای ایجاد اشتغال برای روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر باید تلاش کنیم اشتغال خانگی را رواج دهیم؛ زیرا ایجاد مشاغل خرد و خانگی می تواند از مهاجرت روستائیان به شهر جلوگیری کرده و در کمک به اقتصاد خانواده نقش موثری داشته باشد.
مدیر کمیته امداد شهرستان بهمئی نیز در این نشست به تشریح برنامه های این نهاد در راستای ایجاد اشتغال پرداخت و گفت: در سال گذشته برای980 مورد شغل در زمینه های مختلفف اعتباری بالغ بر 51 میلیارد و 310 میلیون ریال تسهیلات اشتغال، مشاغل خانگی و قرض الحسنه به مددجویان پرداخت شده است.
وی خواستار همراهی و همکاری همه ادارات و نهادهای ذیربط در خصوص اشتغال روستائیان و شهرهای زیر 20 هزار نفر شد و این امر را مهم ترین عامل در جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما