جشنواره اردیبهشت فضایی مناسب برای شکوفایی استعدادهای فرهنگی هنری است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: جشنواره اردیبهشت فضایی مناسب برای شکوفایی استعدادهای فرهنگی و هنری فراهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، حجت الاسلام حسین مرشدی در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره ملی فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان با بیان اینکه به علت مشکلات مالی این جشنواره به جای ماه اردیبهشت در مرداد ماه برگزار شد، عنوان کرد: در اردیبهشت ماه امسال جشنواره بین المللی خلیج فارس که از حمایت های استانی و همچنین وزارت ارشاد برخوردار بود در سطح خوبی برگزار شد اما متاسفانه برای برگزاری جشنواره اردیبهشت هیچ گونه حمایتی نداشتیم و شرایط مالی ما نیز پاسخگوی برگزاری این جشنواره نبود.
 

وی ادامه داد: برای برگزاری جشنواره اردیبهشت یکی از راه ها استفاده از حامیان مالی بود که در این خصوص نیز برخی از وعده های میلیونی نقد نشد و در نهایت از اعتبارات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در راستای برگزاری جشنواره استفاده کردیم.
 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با اشاره به آثار مثبت برگزاری جشنواره اردیبهشت، افزود: خوشبختانه این جشنواره فضایی مناسب را برای شکوفایی استعدادهای فرهنگی و هنری و همچنین ایجاد فضایی رقابتی فراهم کرده و موجب تولید آثاری خوب در عرصه هنر شده است.
 

حجت الاسلام مرشدی با بیان اینکه هرمزگان، استانی هنرپرور است، اظهار داشت: درخشش هرچه بیشتر هنرمندان هرمزگانی مستلزم حمایت های بیشتر است و از مسئولان عالی رتبه تقاضا داریم اگر می خواهند فرهنگ و هنر هرمزگان بیشتر بدرخشد، بودجه هایی که رنگ و بوی فرهنگی دارد را به سمت نهادی که محوریت فعالیت های فرهنگی و هنری را بر عهده دارد سوق دهند و باید توجه داشته باشیم مخاطبین ما جوانانی هنرمند و فرهنگ دوست هستند.
 

وی خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان جشنواره های خوبی همچون اردیبهشت و ضامن آهو برگزار می شود که زمینه بین المللی شدن آنها نیز وجود دارد.

 

نماینده مردم بندرعباس، قشم، بندرخمیر، ابوموسی و حاجی آباد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: جشنواره اردیبهشت فضایی مناسب را برای نمایش توامندی های هنری هرمزگان فراهم کرده است.

 

ابوالقاسم جراره افزود: جشنواره اردیبهشت به لحاظ کمی و کیفی در هر دوره از رشد خوبی برخوردار بوده که این مسئله حاصل کار و برنامه ریزی برای اجرای آن بوده است.
 

وی ادامه داد: این جشنواره شرایط خوبی را برای تعامل بهتر در دو عرصه هنری فیلم و عکس ایجاد کرده و سطح آن نیز قابل قبول بوده است.
 

نماینده مردم بندرعباس، قشم، بندرخمیر، ابوموسی و حاجی آباد در مجلس شورای اسلامی افزود: با برگزاری چنین جشنواره هایی فضا برای انتقال تجربه و نمایش توانمندی ها فراهم می شود که این مسئله در جشنواره اردیبهشت به خوبی نمایان است.
 

جراره، استان هرمزگان را خواستگاه بسیاری از هنرمندان مطرح دانست و بیان داشت: چهره های مطرحی در عرصه هایی همچون موسیقی و تئاتر هرمزگانی هستند که نشان می دهد هرمزگان از ظرفیت های خوبی در این عرصه برخوردار است.
 

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم روند برگزاری جشنواره اردیبهشت به شکل بهتری همچنان تداوم پیدا کند.
 

دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان گفت: عشق فعالان هنری موجب شد تا روند برگزاری جشنواره همچنان تداوم پیدا کند.

 

محمود عسکری افزود: شاید با حساب و کتاب های معمولی اگر می سنجیدیم باید می گفتیم نمی شد این دوره از جشنواره اردیبهشت را برگزار کرد اما عشق فعالان در این عرصه موجب شد تا روند برگزاری جشنواره همچنان تداوم پیدا کند.
 

وی ادامه داد: فراخوان این دوره از جشنواره در آبان 91 منتشر شد و دریافت آثار تا اسفند ماه 91 ادامه داشت و فرآیند انتخاب و داوری آثار نیز تا فروردین 91 انجام شد و ما آماده برگزاری جشنواره در اردیبهشت ماه بودیم.
 

دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی فیلم و عکس اردیبهشت هرمزگان افزود: امسال شرایط ویژه ای حاکم بود و شرایط مالی خوب نبود تا جشنواره در اردیبهشت ماه برگزار شود اما قبل از رسیدن این ماه تلاش های بسیاری برای جذب حامیان مالی برای برگزاری جشنواره صورت گرفت اما شرایط آن گونه که فکر می کردیم پیش نرفت و تاخیر در پرداخت مالی مشکلاتی را ایجاد کرد.
 

عسکری خاطرنشان کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان حامی همیشگی جشنواره اردیبهشت بوده و با موافقت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان جشنواره در این تاریخ برگزار شد.
 

وی در ادامه به آثار راه یافته به جشنواره اشاره کرد و افزود: در بخش عکس 220 عکاس با دو هزار و 500 فریم عکس که 112 نفر در بخش استانی و 108 نفر در بخش ملی در موضوع های استانی و جامعه شهری، جشن های ایرانی و آزاد شرکت کردند که پس از داوری در بخش های انسان و زندگی شهری 10 مجموعه عکس، در بخش جشن های ایرانی 31 قطعه عکس و بخش آزاد (استانی) 29 عکس از 60 عکاس به بخش مسابقه و نهایی راه یافتند.
 

دبیر اجرایی هشتمین جشنواره ملی فیلم و عکس اردیبهشت اظهار داشت: در بخش فیلم نیز 413 اثر که 18 اثر از استان هرمزگان و 395 اثر از سطح ملی شرکت کردند که نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است و پس از داوری 45 اثر، 9 فیلم از استان هرمزگان و 36 فیلم از سطح ملی در موضوع های فیلم های فرم گرا(ملی) و فیلم های مستند و داستانی(استانی) در بخش مسابقه مورد پذیرش قرار گرفت.
 

عسکری یادآور شد: همچنین به علت مشکلات مالی اهدای تندیس نیز در این دوره از جشنواره حذف شد.


پایان پیام/

کد خبر 284596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha