نباید به مسجد به عنوان یک شرکت سهامی نگاه شود

خبرگزاری شبستان: یک استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه متولیان مساجد برای تعیین سبک زندگی برنامه ریزی کنند، گفت : نباید به مسجد به عنوان یک شرکت سهامی نگاه شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام علیرضا پناهیان، یک استاد حوزه و دانشگاه صبح امروز(یکم شهریور) در سومین روز از همایش اندیشه های آسمانی اظهار کرد: نباید به مسجد به عنوان یک شرکت سهامی نگاه شود بلکه باید زمینه های حضور همه قشرها در آن مهیا گردد و فضایی برای پرورش افراد با هر توانایی و قابلیتی باشد.


وی با اشاره به این مطلب که اگر سبک زندگی در مساجد شکل گیرد نباید ما در جامعه اسلامی شاهد عریض و طویل بودن تشکیلات قضایی و انتظامی برای کنترل افراد آن باشیم، گفت: سبک زندگی موضوعی فوق العاده مهم در جوامع مختلف است.


حجت الاسلام پناهیان گفت: به بحث سبک زندگی در سطح جهان نگاه ویژه ای می شود به عنوان نمونه اکنون اروپائیان از رواج سبک زندگی آمریکایی ها از طریق فیلم های هالیوودی به شدت در جامعه خود نگران بوده و با حساسیت با آن برخورد می کنند.


این استاد حوزه ودانشگاه با بیان اینکه مسجد مکانی فوق العاده تاثیر گذار در سبک زندگی جامعه اسلامی است که خداوند در آن بخش مهمی از سبک زندگی ما مسلمانان را طراحی کرده است،اذعان داشت: مسجد آثار فوق العاده ای در سبک زندگی دارد بنابراین متولیان مساجد از جمله دست اندرکاران کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید برای تعیین سبک زندگی و کار تشکیلاتی در این مکان های مقدس برنامه ریزی داشته باشند.


حجت الاسلام پناهیان با اشاره به این مطلب که متولیان مساجد به مسجد به عنوان جایگاهی پیچیده با ظرایف و لطایف ویژه نگاه کنند، گفت: مسجد رفتن و مسجدی شدن یکی از مهمترین عوامل در تعیین سبک زندگی انسان است و هیچوقت مدرسه به اندازه مسجد در سبک زندگی موثر نیست.


وی افزود: کانون های مساجد باید با برنامه ریزی بتوانند در سبک زندگی مردم محله خود در مواردی از قبیل جشن ازدواج ، جشن تولد ، نوروز ، هدیه دادن مردان به همسران، روز پدر، روز مادر و موارد متعدد دیگر تاثیرگذار باشند و بدانند که مسجد مانند یک فضای ورزشی نیست بلکه این مکانی برای طراحی سبک زندگی و کار تشکیلاتی است.
 

پایان پیام/

کد خبر 285144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha