حجت الاسلام محمد قطبی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با بیان اینکه در فصل تابستان غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان مورد توجه قرار میگیرد، اظهار کرد: اوقات فراغت فرصتی برای بازآفرینی زندگی و بهره گیری از خلاقیت های دوران کودکی، نوجوانی و جوانی است که با هدف جذب جوانان و نوجوانان به فعالیت در فضاهای فرهنگی با محوریت مسجد به عنوان فرهنگی ترین نهاد هر محله و آشنا کردن بیش از پیش این قشر با مسائل دینی، مذهبی و قرآنی در دوران اوقات فراغت اجرا می شود.
حجت الاسلام قطبی با اظهار تاسف از این که نتوانسته ایم پررنگ و کامل از این فرصت بهره برداری کنیم و شرایطی برای نوجوان و جوان فراهم کنیم که استعدادها و خلاقیت ها و ظرفیت هایش شکوفا شود، گفت: هنوز نوجوان و جوان ما نتوانسته در زمینه های مختلف فنی، حرفه ای، علمی و مهارتی رشد پیدا کند.
وی افزود: در مجموع، کانون های فرهنگی هنری مساجد با تعداد 1428 کانون در سراسر استان سعی کرده شرایطی را مهیا کند که کودک، نوجوان و جوان با ورود به کانون های فرهنگی هنری مساجد در بستر مسجد با موضوعات دینی، فرهنگی و مذهبی آشنا شود و از این فرصت استفاده کند.
حجت الاسلام قطبی خاطر نشان کرد:در کنار فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد، فعالیت های ورزشی، اردویی و تفریحی هم طراحی شده که ترکیبی از فعالیت های فرهنگی و هنری و مذهبی باشد تا در فضایی با نشاط و شاد، بعد معرفتی را بیشتر از پیش پرورش دهیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: طبعا اگر امکانات و اعتبارات مالی بیشتری داشته بودیم، بهتر از این عمل می کردیم.
وی با تایید اینکه متولیان بسیاری برای غنیسازی اوقات فراغت وجود دارد، ادامه داد: موازی کاری با انجام کارهای مختلف توسط نهادهای مختلف متفاوت است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: در حوزه اوقات فراغت بستری که در حیطه کاری ماست، در کانون های فرهنگی هنری مسجد است و نهادهای دیگر در محیط های مربوط به خود فعالیت می کنند و چون تعداد مخاطبان زیاد است که در اصفهان بالغ بر 800 هزار دانش آموز هستند، لذا همه ما اگر تمام ظرفیت های موجود را به کار گیریم، کار تکراری اتفاق نمی افتد.
وی یادآور شد: به تعداد همه ظرفیتی هایی که داریم، دانش آموز وجود دارد و شاید استثنایی هم در این زمینه وجود داشته باشد.
حجت الاسلام قطبی تاکید کرد: در یک معنای بهتر مطلوب این بود که ستاد اوقات فراغت همه فعالیت ها را متوازن بین دستگاه ها توزیع می کرد، ولی متاسفانه امسال این امر صورت نگرفت.
وی گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان هم در کانون های فرهنگی هنری مساجد و هم در آموزشگاه های مختلف هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، قرآن و عترت پررونق عمل کرد و با استقبال مواجه شد و هم در هنرستان های مربوطه برنامه غنیسازی اوقات فراغت برپاشد و دروس تخصصی آنها به صورت تکمیلی آموزش داده شد.
وی اظهار داشت: سعی کردیم از همه ظرفیت های غنیسازی اوقات فراغت استفاده کنیم تا بهره بیشتری به جامعه بدهیم.
پایان پیام/
نظر شما