دست اندرکاران مساجد از گروه گرایی پرهیز کنند

خبرگزاری شبستان: امام جمعه الوند گفت: پرهیز از گروه گرایی موضوعی است که باید در مساجد مورد توجه قرار گیرد زیرا گروه گرایی در مسجد خطرناک است و موجب تفرقه می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی طهماسبی، امام جمعه الوند پیش از ظهر امروز(5 شهریور) در دیدار با مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین بیان کرد: یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده از ظرفیت های بالقوه و بی پایان مساجد است و در واقع ظرفیتی که در مسجد وجود دارد از هر نظر بی پایان است.
 

وی ادامه داد: یکسری بایدها و نبایدها در مساجد وجود دارد؛ البته این موضوع به معنای این نیست که گرفتار این امر هستیم بلکه به معنای این است که باید بکوشیم گرفتار این موارد نشویم و یکی از این موارد اختلاف و تفرقه بین اعضای کارگزار و موثر در مسجد است.
 

امام جمعه الوند اضافه کرد: روحانی، هیئت امنا، اعضای بسیج، کانون های فرهنگی هنری و خدام، دست اندرکاران مسجد هستند که با وحدت و اتحاد می توانند اثرگذار عمل کنند و در واقع دلیلی برای اختلاف نیست و اتحاد بین اعضای مسجد موجب می شود تا کار به خوبی پیش رود و نقش هیچ یک از دست اندرکاران در حوزه مسجد نیز نباید فراموش شود.
 

وی عنوان کرد: با وحدت می توان دنیا را فتح کرد و شاهد هستیم که ایران اسلامی زیر لوای ولی فقیه توانسته دنیا را به زانو درآورد و این یک واقعیت است.
 

حجت الاسلام طهماسبی تصریح کرد: پرهیز از گروه گرایی موضوع دیگری است که باید در مساجد مورد توجه قرار گیرد و این امر شامل گروه های اجتماعی، قومیتی و جناح های سیاسی می شود و گروه گرایی در مسجد خطرناک است زیرا موجب تفرقه می شود.
 

وی با اشاره به راهکار جذب جوانان به مساجد اعلام کرد: صبر، صمیمت و صداقت نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد زیرا ما با قشر جوان در مسجد روبرو هستیم و جوان مانند ما آرام نیست و این سه عنصر در برخورد با جوان مهم است و موجب جلب اعتماد می شود.
 

امام جمعه الوند تأکید کرد: مسجد برای همه است و باید از همه ظرفیت های این مکان مقدس استفاده شود؛ یکی از موضوعاتی که می توان با آن جوان را جذب کرد، هنر است و لازم است گروه های نمایش در کانون های فرهنگی و هنری مساجد فعال شوند زیرا تنوع در کارها موجب می شود افرد متعدد را به مساجد جذب کنیم.
 

وی افزود: برگزاری کلاس های تقویتی درسی برنامه ای است که می توان با آن نوجوانان و جوانان را به مساجد جذب کرد و در کنار این برنامه ها، توجه به احکام دینی را نیز در زندگی این قشر تقویت کرد.
 

حجت الاسلام طهماسبی یادآور شد: وجود کتاب های کمک درسی و آموزشی در کتابخانه مساجد، پرداختن به فضای مجازی و آموزش و حضور کانون ها در فضای مجازی اقدام لازمی است و همچنین تشکیل تیم های ورزشی نیز می تواند در جذب جوانان و حضور پررنگ این قشر در مساجد موثر باشد و از این رو این موضوعات باید مورد توجه قرار گیرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 286622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha