به گزارش خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، حجت الاسلام سید شکرالله زندوی، در نشست خبری(15 فروردین) در خصوص نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری گفت: معظم له با دید وسیع و ژرف نگری که به مسائل مختلف دارند هر سالی را به موضوع خاصی نامگذاری می کنند و ما شاهد تحول و دگرگونی در همان سال هستیم، چرا که با این اقدام تمام حرکات و نظرات به سمت و سوی این نام بسیج می شوند.
وی افزود: با این پیام آحاد مختلف مردم نیز وظایف خود را بیش از پیش درک می کنند و همچنین سمت و سوی مردم و مسئولان نیز مشخص می شود.
حجت الاسلام زندوی، تصریح کرد: در این راستا تشخیص نیاز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و مقام معظم رهبری بر اساس همین نیازها، هدف سازی می کنند و هر ساله فرمانی را صادر و نوع نگرش مسئولان را جهت دهی می کنند.
وی ادامه داد: نامگذاری سال ها مختص به همان یک سال نیست چرا که با استمرار و تداوم آن نتیجه بهتری خواهد داشت.
زندوی، خاطر نشان کرد: سال گذشته به نام همت مضاعف و کار مضاعف نامگذاری شد که همه ما شاهد برکات و آثار آن در این سال بودیم و چه خوب است که این روند استمرار و تداوم داشته باشد و مردم ایران زمین با همت بلند خود تلاش مضاعف و کار مضاعف خود را ادامه دهند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، عدم استفاده از ظرفیت های موجود در کشور را فلسفه نامگذاری سال 90 به جهاد اقتصادی دانست و افزود: از آنجایی که کشور ایران دارای ظرفیت های فراوانی همچون معادن، کشاورزی و ظرفیت های نفتی است و هنوز بهره کافی از آنها برده نشده است، لذا مقام معظم رهبری با روشنفکری به این مسائل، سال 90 را به سال جهاد اقتصادی نامگذاری کردند.
زندوی، به تشریح راهکارهای مؤثر در تحقق جهاد اقتصادی پرداخت و اضافه کرد: برنامه ریزی جامع و فراگیر، ساختارشکنی، شناسایی نیازهای کشور، رصد ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در کشور، شناسایی نیازهای منطقه ای، جلب اعتماد مولدان داخلی، جلوگیری از قاچاق کالا، ایجاد شغل و سرمایه گذاری در زمینه اشتغال، هماهنگی بین دستگاه های فرهنگی، وضع قوانین اقتصادی در کشور، توجیه فرهنگی مردم، تشویق کارفرمایان و پرداخت وام در زمینه اشتغال، واگذاری امور به بخش خصوصی و ایجاد رقابت سالم از اهم موارد مؤثر در تحقق جهاد اقتصادی به شمار می رود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، به نقش دستگاه های فرهنگی در این راستا اشاره کرد و گفت: دستگاه های فرهنگی به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی در این خصوص نقش بسیار ارزنده ای را باید ایفا کنند که فرهنگ سازی و نهادینه کردن از اهم وظایف این دستگاه ها است و باید متناسب با هر پیشرفت اقتصادی یک بسته فرهنگی تهیه شود.
زندوی، در پایان افزود: در شرف تحقق جهاد اقتصادی شاهد رفاه اجتماعی و فقرزدایی خواهیم بود چرا که در کشوری که بر اساس دین و اسلام بنا شده است نباید فقر معنایی داشته باشد و همچنین با اصلاح مسائل اقتصادی، مشکلات دستگاه های فرهنگی نیز مرتفع می شود.
پایان پیام/
نظر شما