به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان،علی ریاض، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت صبح امروز پنجشنبه در همایش عوامل اجرایی پزشکی حج تمتع سال 92 گفت: امسال 500 پزشک و پرستار در قالب تیم های پزشکی به عربستان اعزام می شوند.
وی ادامه داد: 280 پزشک در کاروان ها به زائران ایرانی خدمات درمانی ارائه میکنند و 220 پزشک دیگر نیزدردو بیمارستان ایرانی واقع در مکه و مدینه برای ارائه خدمات درمانی مستقر می شوند. برای تأمین نیازهای درمانی زائران120 تن دارو از به عربستان ارسال شده است.
وی ادامه داد: در ساختار تشکیلاتی مرکز پزشکی حج و زیارت که یکی از زیرمجموعههای جمعیت هلال احمرمی باشد اقدامات خوبی انجام شده است.
ریاض گفت: 14 متخصص در دوره MPH پزشکی حج و زیارت در دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال تحصیل هستند ؛ البته طبق پیگیری های انجام شده از وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی دوره PHD پزشکی حج و زیارت نیز راهاندازی می شود.
وی سپس به آموزشهای انجام شده به کادر بهداشت و درمان اشاره کرد و افزود: درباره ویروس «کرونا» و دیگر بیماریهای رایج توصیهها، تذکرها و آموزشهای لازم داده شده است و ترسی از ویروس «کرونا» نداریم، هشدارها را دادهایم و اگر زائران توصیهها را جدی بگیرند هیچ اتفاقی نمیافتد.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت همچنین اظهار کرد: نشریات و بروشورهای اطلاعرسانی درباره بیماریها و مسائل بهداشتی منتشر میشود و از طریق پیامک نیز با زائران در ارتباط خواهیم بود. در کنار این اقدامات برنامههای مربوط به صداوسیما نیز آماده شده است.
وی از برگزاری دورههای بازآموزی منطقهای در استان های اصفهان، مشهد، کرمانشاه و شیراز خبرداد و گفت: امیداریم با یک تصمیم برای همیشه به ثبات مدیریت در مرکز پزشکی حج و زیارت خاتمه داده شود.
کلنگ زنی احداث بیمارستان ایرانی در کربلا و نجف درآینده نزدیک
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به آمادگی این مرکز برای ساخت بیمارستان ایرانی در کربلا و نجف خاطرنشان کرد : طبق موافقت رئیس جمعیت هلال احمر و رایزنی های انجام شده با مقامات عراقی به زودی کلنگ احداث بیمارستان در کربلا ونجف به زمین زده می شود.
پایان پیام/
نظر شما