نخبگان  مسجدی میراث دارا و  احیاگر مساجد هستند

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مساجد محل بروز و ظهور استعدادهای ناب است، گفت: نخبگان مسجدی میراث دار و احیاگر مساجد هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، فروغ نیلچی زاده، استاد حوزه و دانشگاه در آیین افتتاحیه دومین کنگره نخبگان فرهنگی و هنری روستا در مشهد با بیان اینکه امروز حقیقت مسجد در شهرها کم رنگ شده است، اظهار داشت: فضای آبادی مساجد باید بوسیله خادمین آباد شود.

 

وی با بیان اینکه خادم مسجد باید خادم خدا باشد، اظهار داشت: تقویت فضا وآبادی مسجد رسالت اصلی خادمین مسجد است.
 

نیلچی زاده خطاب به نخبگان فرهنگی و هنری روستا گفت: شما نخبگان فرهنگی و هنری میراث داران قوی احیاگران مساجد هستید و باید حقیقت مسجد را همانند نسل های گذشته خودتان حفظ کنید.


وی افزود: امروز دشمن با تهاجم فرهنگی حقایق ناب را نشانه گرفته است و با استفاده از ابزار پیشرفته و به روز می خواهد جوانان و نوجوانان را از مسجد و اسلام دور نگه دارد.


نیلچی زاده با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از روستائیان گرفتار آفت شهرزدگی شده اند، تصریح کرد: پیامبر(ص) در مسجد عشق و محبت توزیع می کرد و تحقق این فرهنگ در روستاها به مراتب آسان تر از شهرهاست.
 

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه مساجد را باید در دل خومان آباد کنیم، اظهار داشت: همانطور که آبادی دل انسان وابسته به ذکر یاد خداست آبادی مسجد نیز به حضور مردم وابسته است.


وی ادامه داد: مسجد محل رفع کینه هاست ولی دنیای امروز به دنبال حذف این ارزش ها در بین مردم است و با ارائه برنامه های مختلف با ابزارهایی همچون ماهواره و انواع رسانه ها خلاقیت و تفکر جوانان و نوجوانان را نابود می کند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مساجد محل بروز و ظهور استعدادهای ناب است، گفت: مسجد دژ محکمی است که انسان را از دست برد شیطان دور می کند.

نیلچی زاده گفت: امروز دنیا دنبال قطره های ناب معنویت می گردد ولی کمتر پیدا می کند چرا که شبیخون فرهنگی ارزش های دینی را مورد هجوم قرار داده است وبهترین راه محفوظ ماندن از این هجوم احیای مساجد در شهر ها و آبادی هاست.


وی افزود: آنچه که امروز باید مورد توجه قرار بگیرد این است که مقام معظم رهبری  مردم را به سبک زندگی اسلامی دعوت می کند و این یعنی مردم مسلمان ما سبک زندگی شان مسلمانی زندگی کردن نیست و بسیاری از آداب زندگی ما بیشتر شبیه خرافات و مدرن است.
 

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: امروز لایف استایل آمریکا به عنوان سبک زندگی کل دنیا رقم خورده است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نبوده است؛ به گونه ای که اگر روش زندگی اسلامی واقعی را بیان کنیم، به شک می افتیم.


وی خاطرنشان کرد: در اسلام برای نوع پوشش، استراحت و غذا خوردن برای ما آداب و روش مشخص شده است و دستورات زندگی اسلامی را می توانیم از زندگی پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار (ع)استخراج کنیم.


این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه مساجد نباید محل رفت آمد زنان و مردان سالخورده و یا برعکس جوانان و نوجوانان باشد، تصریح کرد: فعالیت های ناب شیعی باید به صورت گروهی در مسجد صورت گیرد و این فعالیت ها بر حسب نیاز های روز به مردم ارائه شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 288362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha