به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان ،جلسه دوم اجلاس چهاردهم مجلس خبرگان رهبری عصر روز سه شنبه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید کار خود را آغاز کرد. در این جلسه ابتدا نطق های پیش از دستور نمایندگان این مجلس در دستور کار قرار گرفت.
آیت الله سید علی اکبر قرشی به عنوان اولین سخنران پیش از دستور جلسه عصر در جایگاه حاضر شد.
حجة الإسلام و المسلمین عبدالمحمود عبداللهی دیگر سخنران این جلسه بود.ایشان دربارۀ مسأله انتخابات در نظام اسلامی، سخن گفته اظهار امیدواری کرد که انتخابات یازدهم ریاست جمهوری از مصادیق خیر و برکت دانست.
وی در ادامه پیرامون مفهوم اعتدال و اعتدال واقعی مطالبی را ارائه کرد و افزود:« فرازهایی که در دعای مکارم الأخلاق آمده، اعتدال واقعی را بیان می کند.»
«اعتدال واقعی استوار کاری و قرار گرفتن درمسیر صحیح و اصلاح امور را به همراه دارد، ولی باید توجه به انحراف در مفهوم اعتدال داشت.»
این نماینده محترم در ادامه ضمن توجه به بعضی از عزل و نصب ها که کسانی به مسؤولیت هایی مهم منصوب شده اند که متهم به همراهی با فتنه هستند و نمایندگان مجلس به همین اتهام به آنها رأی نداده اند و اگر هیئت دولت و ریاست جمهوری می خواهند تعامل حفظ شود، نباید کسانی که متهم هستند و لو اثبات اتهام نشده باشد در رأس امور حساس قرار گیرند.
نماینده مردم استان اصفهان در مجلس خبرگان تعامل هر چه بیشتر دولت و مجلس شورای اسلامی را خواستار شد و خاطر نشان ساخت :« رئیس جمهور محترم همانطور که در شعارهای انتخاباتی خود شعار اعتدال سر دادند، در سه وزیر باقی مانده دولت یازدهم به مجلس شورای اسلامی ، در عمل نیز بر اساس اعتدال و حکمت واقعی ، اقدام کنند.»
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره جایگاه مهم صدا و سیما در نظام اسلامی ، نکاتی را یادآور شد و افزود:« صدا و سیما علی رغم تلاشهای خوبی که در زمینه نشر معارف دینی در سطح جامعه انجام می دهد، ولی در مسائل فرهنگی عفاف و حجاب مشکلات اساسی دارد ، بنابراین خبرگان و هیئت رئیسه این مسأله را دنبال کند.»
در ادامه نطق حجة الإسلام و المسلمین عسکر دیرباز که در انتخابات اخیر به نمایندگی از مردم استان آذربایجان غربی به عضویت مجلس خبرگان درآمده است ، ارائه شد.
وی ابتدا از مردم استان آذربایجان غربی برای انتخاب و اعتماد به ایشان به عنوان نمایندۀ مجلس خبرگان رهبری تشکر و قدردانی کرد.
حجة الإسلام و المسلمین دیرباز در ادامه دربارۀ جایگاه و نقش روحانیت تشیع به ویژه در نظام اسلامی سخن گفت. ایشان در همین خصوص بر نقش ویژه و بارز نمایندگان مجلس خبرگان تأکید نمود و افزود:« اعضای مجلس خبرگان به دلیل حضوری که در بین آحاد مردم دارند می توانند نقشی بسزا برای انتقال مشکلات مردم به مسؤولین محترم نظام ایفاء نمایند.»
وی نمایندگان مجلس خبرگان را با توجه به جایگاه روحانی و معنوی ای که در نظام اسلامی دارند از نخبگان جامعه دانست و از مسئولین نظام خواست تا به تذکرات و پیشنهادات سازنده ی این قشر نخبه ی جامعه توجه جدی تری کنند.
نکته ی دیگری که از سوی این عضو مجلس خبرگان رهبری، طرح شد مسئله ترک گناه و توجه بیشتر به فریضه ی امر به معروف و نهی از منکر از جانب تمام آحاد مردم علی الخصوص مسئولان نظام اسلامی را خواستار شد.
پس از پایان نظق های پیش از دستور ، مسأله انتخاب اعضای کمیته تدوین بیانیه پایانی اجلاس چهاردهم انجام پذیرفت.
بر این اساس با رأی نمایندگان مجلس خبرگان رهبری 5 نفر از اعضاء برای تدوین بیانیه پایانی این اجلاسیه انتخاب شدند و سپس مجلس وارد دستور کار شد.
پایان پیام/
نظر شما