وجود60 هزارروستا درکشور/ساخت مسجد در روستاهای کشور یکی از دغدغه رهبری

خبرگزاری شبستان:پورهاشمی با بیان اینکه تشکیل کانون های مساجد در کنار مساجد روستایی توانسته است در شکوفایی نخبگان روستایی موثر باشند، گفت:یکی از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری ساخت مسجد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید عباس پورهاشمی، مشاور معاون اول رئیس جمهور و رئیس مرکز توسعه روستایی و مناطق محروم کشور صبح امروز(13 شهریور) درآیین اختتامییه دومین کنگره ملی کانون های فرهنگی هنری روستا سراسر کشور اظهار کرد: بیشتر نخبگان از خانواده های محروم و مناطق روستایی هستند.

 

وی با بیان اینکه تشکیل کانون های مساجد در کنار مساجد روستایی توانسته است در شکوفایی نخبگان روستایی موثر باشند،گفت:تا زمانی که روستاها از نعمت مسجد و روحانی بهره مند نشده اند، نخبگان روستایی و مردم باید با اقدامات خودجوش در صحنه های دینی و مذهبی حضور داشته باشند.

 

رئیس مرکز توسعه روستایی و مناطق محروم کشور خاطر نشان ساخت: نخبگان فرهنگی باید با اتصال به خدا و اهل بیت(ع) فرهنگ دینی را در جامعه گسترش دهند.


وی با بیان اینکه خداوند نخبگان را انتخاب کرده و به آن ها ماموریت می دهد تا در جامعه خود اثرگذار باشند، اذعان داشت: نخبگان باید ابتدا در محیط زندگی خود اثرگذار بوده و سپس در جامعه و دنیای پیرامونی خود تاثیر بسزایی داشته باشند.


60 هزار روستا در کشور وجود دارد
وی با بیان اینکه 60 هزار روستا در کشور وجود دارد که برخی از این روستاها مسجد و روحانی ندارند، افزود: یکی از دغدغه های اصلی مقام معظم رهبری، دولت و مسئولان راه اندازی مساجد در تمام روستاهای کشور با امکانات اولیه است.


وی با اشاره به اینکه پس از انقلاب اسلامی روستا از جهات بهداشت و درمان، گسترش راه های روستایی، گاز رسانی و غیره دستاوردهای بسیاری داشته اند، تصریح کرد:در اوایل انقلاب در سطح کشور 200 کیلومتر راه روستایی داشته ایم که در سال 92 به 128 هزار کیلومتر رسیده است.


پورهاشمی با بیان این مطلب که بسیاری از نهادهای دولتی نظیر سازمان اوقاف و امور خیریه، کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر سازمان ها، گفت: شورای فرهنگی روستا که از2 سال پیش تشکیل شده است وظیفه برقراری ارتباط و هماهنگ کردن فعالیت های سازمان های مختلف در سطح روستاهای سراسر کشور را دارند.


وی تاکید کرد: شورای فرهنگی روستا با همکاری دولت از دو سال گذشته بیش از 700 میلیارد تومان در جهت اشتغالزایی در روستاها تامین بودجه کرده است.

 

روستاییان سراسر کشور از بیمه جامع روستایی بهره مند می شوند
رئیس مرکز توسعه روستایی و مناطق محروم کشور از بیمه جامع روستایی برای روستاییان سراسر کشور خبر داد و افزود: روستاییان با بیمه جامع روستایی در برابر بلایای طبیعی بیمه خواهند شد.


وی به فعالیت های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صندوق مهر امام رضا(ع) اشاره ای داشت و بیان کرد: 15 مهر از سوی شورای فرهنگ عمومی به عنوان روز ملی روستا در تقویم ملی کشور به ثبت خواهد رسید.


پورهاشمی از ایجاد شبکه تلویزیونی روستا خبر داد و افزود: باهماهنگی های انجام شده با بیت رهبری، نخبگان روستایی نیز در سال های آتی به محضر مقام معظم رهبری مشرف خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه یکی از علل عدم موفقیت انقلاب های اخیر کشور های اسلامی را استفاده نکردن از کارکردهای اصلی مساجد است،افزود: عدم وجود ولی فقیه و رهبری جامع از دیگر علل شکست برخی از حرکت های مردمی در کشورهای اسلامی است.

 

مشاور معاون اول رئیس جمهور اذعان داشت: جوامع برای رسیدن به آخرین درجه پیشرفت نیازمند حضور نخبگان در دستگاه های اجرایی هستند در جوامعی که در دستگاه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خود از نخبگان در فعالیت های اجرایی خود استفاده کنند موفقیت های بیشتری خواهند داشت.

 

نخبگان به معنای افراد تحصیل کرده جامعه نیستند
پورهاشمی نخبگان در جوامع غربی را به 6 دسته علمی، سنتی، رهبری و قدرت، سمبلیلک و فرهنگی و رهبران دینی تقسیم کرد و ابراز داشت: نخبگان به معنای افراد تحصیل کرده جامعه نیستند بلکه افرادی تاثیرگذار در جامعه خود هستند.


وی با اشاره به اینکه کشورهای غربی از نبوغ علمی نخبگان خود در جهت جنگ افروزی علیه دیگر کشورها استفاده می کنند، اظهار کرد: نخبگان قدرتی در کشوهای غربی از نبوغ خود برای قدرت طلبی و از بین بردن جوامع بشری استفاده می نمایند.

 

بنابر گزارش شبستان در ادامه، محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور جوانان مسجدی را چهره های اثرگذار دانست که در راس اهداف دشمنان قرار دارند و تاکید کرد: غرب در بحث مساجد با شبهه افکنی و زیرسوال بردن ارتباط با مسجد، کم کردن اثرگذاری مسجد و اختلاف افکنی در افراد اجرایی مساجد در پی تضعیف این مراکز فرهنگی در جامعه هستند.

 

مساجد، حوزه های علمیه و دانشگاه ها مراکز مورد هدف جنگ نرم دشمن هستند
وی با بیان اینکه امامزادگان، مساجد، حوزه های علمیه، دانشگاه ها، اشخاص دارای فکر و نظریه، مراکز و تشکل های فرهنگی نیز دیگر اهداف دشمن در جنگ نرم است، گفت: دشمنان برای هر کدام از مراکز فرهنگی کشور نسخه و برنامه ریزی جداگانه ای دارند.


معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر در شرایط جنگ نرم به سر می بریم، افزود: استعمار جهانی برای حفظ جایگاه پیشبرد اهداف و برنامه های خود دست به تضعیف ملت ها و به روزرسانی اهداف خود کرده است.

 

جعفری با اشاره به اینکه در برابر جنگ نرم، قدرت نرم مقاومت و ایستادگی می کند، بیان داشت: باورها و اعتقادات مذهبی مردم مهم ترین مراکز هدف دشمن در جنگ نرم است.


گفتنی است، در آیین اختتامییه دومین کنگره ملی نخبگان فرهنگی هنری مساجد کشور از سید عباس پورهاشمی، رئیس مرکز توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، رضا برزگر، مدیرکل امور فرهنگی توسعه روستایی و مناطق محروم و برگزیدگان بخش نمایشگاه و بخش محتوایی این کنگره تجلیل شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 289166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha