به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد رحیم شهریاری، امروز (16 فروردین) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه با بیان اینکه برای دستیابی به یک جامعه پایدار نیازمند جامعه ایمن هستیم، گفت: فراهم کردن زیر ساختهای لازم، افزایش ضریب ایمنی و ارائه خدمات بشر دوستانه از جمله عوامل ایجاد جامعه ایمن است.
وی تصریح کرد: طرح امداد نوروزی از 25 اسفند سال گذشته با ایجاد 27 پایگاه ثابت و سیار و همچنین یک پایگاه هوایی امداد و نجات در خراسان جنوبی آغاز شد.
شهریاری از افزایش 30 درصدی مراجعه کنندگان به پایگاه های هلال احمر استان در ایام نوروز سال جاری خبر داد و افزود: بر اساس آمارگیری های به عمل آمده یک میلیون و 225 نفر جهت دریافت خدمات به پایگاه های هلال احمر سطح استان مراجعه کردند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از کاهش هفت درصدی تصادفات جاده ای در ایام نوروز در سطح استان خبر داد و اذعان کرد: نزدیک به 50 درصد مجروحان به صورت سرپایی در پایگاههای امداد و نجات درمان شدند.
وی برپایی چادرهای نماز در اماکن دور از مسجد را از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر در ایام نوروز ذکر کرد و ادامه داد: 94 هزار نفر از نمازخانه های بین راهی سطح استان استفاده کردند.
شهریاری از برپایی 250 چادر مخصوص در آبگرم فردوس، میادین و امامزادگان این مسیر خبر داد و گفت: نزدیک به 25 هزار نفر در این چادرها اسکان یافتند که این آمار نسبت به سال گذشته 65 درصد افزایش داشته است.
وی اظهار داشت: با بررسی و ارزیابی سال 89 که توسط مدیریت بحران استان صورت گرفت کارگروه هلال احمر به عنوان کارآمدترین و فعالترین کارگروه معرفی شده است.
شهریاری از انعقاد تفاهم نامه بین دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور و استانداری خراسان جنوبی خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهم نامه زیر ساخت های امدادی استان در سال 90 فراهم می شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی تصریح کرد: تاسیس شعبه امداد و نجات در شهرستان های سرایان، سربیشه و درمیان و همچنین ایجاد پایگاههای امدادی در شهرهای حاجی آباد، خوسف، شوسف و سه قلعه از محل اعتبارات استانداری در برنامه های سال جاری جمعیت هلال احمر قرار دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تنها شهرستان بیرجند از داروخانه هلال احمر بهرهمند است، درصدد هستیم این داروخانه در شهرستان های قاین، نهبندان و بشرویه با همکاری علوم پزشکی از محل اعتبارات هلال احمر تاسیس شود.
شهریاری اعتبار لازم برای راه اندازی هر یک از این داروخانه ها را 50 میلیون تومان ذکر کرد و گفت: این امر نیاز به حمایت جدی علوم پزشکی دارد.
وی افزود: برای شهرستان های نهبندان، سربیشه، فردوس، بیرجند و خوسف خودروی نجات تهیه شده که تا اواخر تیر سال جاری تحویل داده می شود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با بیان اینکه برنامههای فرهنگی در راس فعالیت های جمعیت هلال احمر قرار دارد، افزود: برگزاری آموزشهای همگانی، کلاس های اوقات فراغت، اردوی راهیان نور و برنامه های فرهنگی متنوع از جمله اقدامات انجام شده از سوی این نهاد است.
معاون امور جوانان هلال احمر خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: جوانان و داوطلبان گروه سنی زیر 25 سال حوزه ورودی به جمعیت هلال احمر هستند.
محمدرضا عارف زاده افزود: 210 مهدکودک در سال جاری تحت پوشش غنچه های هلال قرار می گیرند.
وی کانون دانش آموزی را از دیگر شاخه های حوزه جوانان هلال احمر ذکر کرد و اذعان داشت: هم اکنون در این حوزه 140 کانون فعالیت می کنند که تا مهر سال جاری به 300 کانون ارتقا می یابد.
عارف زاده یادآور شد: 14 کانون دانشجویی و 11 کانون طلاب نیز در سطح استان در جمعیت هلال احمر فعالیت می کنند.
پایان پیام/
نظر شما