خدیجه جعفریاصل، مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، اظهار داشت: چه سعادتی بالاتر از اینکه انسان در دنیا اضطراب و دلهره را با کارهای خیر، احسان و نیکوکاری و انفاق از خود دور سازد و از وحشت جانکاه قیامت در امان باشد و در نزد خداوند محبوبیت پیدا کند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل افزود: افراد خیر و نیکوکار با اعمال و خیرات خود آرامش روحی و روانی در دنیا و امنیت کامل در آخرت را موجب میشوند.
جعفری اصل خاطر نشان کرد: آنچه از آیات قرآن بهدست میآید این است که احسان، نوعی گذشت از حق شخصی و ایثار است. به همین دلیل مولای متقیان، علی(ع) میفرماید؛ «مهمترین جزء ایمان، احسان به مردم است».
وی با بیان اینکه بر همین اساس، پس از اجرای حکم خدا و پیاده کردن احکام الهی، خدمت به محرومان، از شیرینترین عبادتها و سنت پیامبر(ص) و معصومان(ع) بوده است، ادامه داد: در جامعهای که برمبنای الگوی اسلامی و مکتب علوی تشکیل شده است، مسلمان نمیتواند در برابر نیازها و گرفتاریهای برادران دینی خود بیتفاوت باشد.
این مسئول اضافه کرد: در مواقع لازم و ضروری مسلمان با احساس مسئولیت، در پی کمک و رفع مشکلات برادر خود می باشد تا آنجا که در سخنان امامان معصوم(ع)، کمک به برادر دینی، با صد مرتبه طواف واجب خانه خدا برابری میکند.
جعفری اصل در پایان سخنان خود یادآور شد: احسان و نیکوکاری، یکی از اصول اساسی ارزشها در جامعه اسلامی است، بر این اساس، خداوند در قرآن همگان را به انجام آن فرمان داده است. مرحوم علامه طباطبایی نیز مینویسد؛ «احسان، یعنی نفع و نیکی رساندن به دیگران، بدون انتظار پاداش متقابل و جبران نیکی؛ بهگونهای که در نیکی فزونتر و شایستهتر عمل کرده و در بدی در مرتبهای پایینتر پاسخ دهد، یا اینکه به دیگران خدمت کند بیآنکه در انتظار پاداش باشد».
پایان پیام/
نظر شما