«جهاد اقتصادی» شکوفایی و پیشرفت همراه با عدالت رادر جامعه محقق می کند

عضو شورای عالی حوزه جهاد اقتصادی را عامل شکوفایی و تحقق پیشرفت همراه با عدالت در جامعه دانست و گفت: تلاش در حوزه اقتصاد در سال 90 به عنوان یک امر مقدس و دارای بار ارزشی است.

حجت الاسلام محمود رجبی، عضو شورای عالی حوزه در رابطه با نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهاد اقتصادی به خبرنگار شبستان گفت: نامگذاری این سال به عنوان سال جهاد اقتصادی به چند نکته اشاره دارد اول این که بحمدالله در زمینه زیرساخت ها و توان اقتصادی کشور  در این چند سال پیشرفت های شگرفی رخ داده و زمینه های خوبی فراهم شده است تا یک جهش جدی برای  پیشرفت اقتصادی همراه با عدالت صورت بگیرد.
وی افزود: مقام معظم رهبری این سال را به این عنوان نامگذاری کردند تا یک جهش از سوی همه اقشار جامعه برای بهره برداری بیشتر از این زمینه ها و ظرفیت ها در راستای پیشرفت همراه با عدالت اقتصادی رخ بدهد.
« جهاد اقتصادی » یادآور « جهاد سازندگی »
این عضو جامعه مدرسین تصریح کرد: انتخاب واژه «جهاد» برای این امر از آن رو است که این تلاش می تواند یادآور یکی از آرمان های انقلاب اسلامی و ارزشی که در آغاز انقلاب و استقرار نظام آفریده شد  یعنی «جهاد سازندگی» باشد که خاطره خوش و آثار بسیار مثبتی برای انقلاب داشته است و با این نامگذاری این آرمان دوباره احیا می شود.
حجت الاسلام رجبی افزود:  واژه جهاد در فرهنگ اسلامی یک واژه مقدس و در تعالیم دینی یک ارزش و آرمان والا است. این که انسان کارها و فعالیت های خود را به عنوان یک وظیفه و رسالت الهی انجام دهد و با این دید به آنها بنگرد. پیشرفت اقتصادی باید با جهت گیری معنوی همراه باشد یعنی تلاش در حوزه اقتصاد، به عنوان یک امر مقدس و دارای بار ارزشی بالا تلقی گردد و همان گونه که جهاد در جبهه های جنگ یک امر مقدس و ارزشمند است نگاه ما به اقتصاد و فعالیت اقتصادی هم این گونه باشد.
قایم مقام موسسه آموزشی امام خمینی(ره) در توضیح و تبیین کلمه جهاد افزود: کلمه جهاد از جهد و کوشش گرفته شده است به این معنا که در این سال باید کوشش ، تلاش و حرکت ویژه ای در این زمینه انجام شود.
« جهاد » یعنی جامعه باید تمام توان و ظرفیت های خود را به کار بگیرد 
وی تصریح کرد: هر جامعه و هرنظامی همواره برای پیشرفت و شکوفایی اقتصادی خود تلاش می کند اما وقتی مقام معظم رهبری واژه جهاد را انتخاب می کنند به این معناست که تلاش ها و فعالیت ها باید ویژه باشد یعنی جامعه تمام توان خود را برای بهترین و بیشترین استفاده از زمینه های فراهم شده به کار بگیرد.
حجت الاسلام رجبی با اشاره به آیات پایانی سوره فتح افزود:  در تعبیری که برای توصیف پیامبر و یاران حضرت در این آیات از آن استفاده شده است می فرماید پیامبر و یاران ایشان، هم در بعد معنوی در اوج قرار دارند و هم در بعد مادی فعالیت های آنها  چشمگیر است. قرآن این فعالیت های مادی را به زرع و کشتی تشبیه می کند که بارور و شکوفا شده و به صورت یک درخت تنومند بر ساقه های خود استوار می شود و این شکوفایی به قدری عظیم است که خود کسانی که این کشت را پدید آورده اند به شگفتی وا داشته می شوند واز این دستاورد عظیم تعجب می کنند.
پیشرفت اقتصادی اقتدار اقتصادی جامعه ما را به رخ جهانیان می کشد
وی افزود:  جهاد اقتصادی باید با تلاش همه اقشار، مسئولان، سیاستگذاران و فعالان اقتصادی به گونه ای پیش برود که شکوفایی و پیشرفت همراه با عدالت را در سطحی فوق تصور ما در جامعه محقق کند که در این صورت طبق فرمایش قرآن کریم موجب خشم و ناامیدی دشمنان اسلام و بشریت می شود. این رشد و پیشرفت اقتصادی و اقتدار اقتصادی جامعه ما را به رخ جهانیان می کشد و طبعا دشمنان اسلام و نظام از این رشد و شکوفایی دچار خشم می شود.

پایان پیام/

کد خبر 29158

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha