جلیل بابایی، محقق و پژوهشگر طب در قرآن با بیان اینکه آیین اسلام نیز انسان را از پُرخوری نهی و اعتدال در خوردن غذا را توصیه کرده است تا فرد دارای بدنی سالم و تندرست باشد، به خبرنگار شبستان گفت: اگر هر فردی واقعاً به توصیه های بهداشتی و سلامتی قرآن و ائمه اطهار (ع) عمل می کرد میزان بیماری ها ومشکلات جسمی و روحی خیلی کمتر از این بود.
وی تصریح کرد: رعایت اعتدال در خوردن غذا و کم خوری غیراز تاثیر بر سلامت جسمی افراد ، بر سلامت روحی آنها نیز موثر است، زیرا تاثیرات جسمی کم خوری با عنوان "فواید ظاهری کم خوری" و تاثیرات روحی و معنوی آن با عنوان "فواید باطنی کم خوری" مشخص شدند.
محقق و پژوهشگر طب در قرآن با اشاره به حدیثی از امام علی (ع)که زندگی را برای خوردن مخواه، بلکه خوردن را برای زندگی بخواه، اظهار کرد: با توصیه به این رهنمودهای گرانقدر، همواره از جسمی سالم و روحی پُرنشاط برخوردار باشید.
بابایی با بیان اینکه اسراف در غذا و پرخورى، منشأ بسیارى از بیمارىهاى جسمى و روحى و مایهى سنگدلى و محروم شدن ازچشیدن مزهى عبادت است، خاطرنشان کرد: با نزول قران کریم پیامبر گرامی اسلام سنت های غلط را شکست که ما امت پیامبر گرامی اسلام نیز باید سنت های غلط را بشکنیم تا تحولی در جهت سلامت جسمی و روحی صورت بگیرد.
وی با اشاره به اینکه زندگی سالم با تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری ها در پناه قرآن و عترت است، گفت: بشر از بدو خلقت برای رفع گرسنگی و برای درمان بعضی از بیماری ها به طور غریضی به طبیعت پناه برد.
به گفته وی، ما باید فرهنگ قرآنی نشات گرفته از طب های اسلامی را اشاعه دهیم و باید خود را به طرف طب قرآنی و اسلامی که نجات بخش بشریت است سوق دهیم، گفت: ائمه معصومین طبایع را از قران استخراج کرده و بشریت را نجات دادند و استکبار این مهم را کم رنگ کرده است.
پایان پیام/
نظر شما