ابوالحسن امامی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، ظهر امروز (24 شهریور) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: برای اینکه بتوانیم در شکل و کیفیت لوازم التحریر و اسباب بازی بچه ها و دانش آموزان دبستانی تغییر ایجاد کنیم باید کارگاه آموزشی و تبلیغی برگزار کنیم.
وی با بیان اینکه مسئولان و نمایندگان مجلس در این مورد دغدغه هایی دارند، افزود: افرادی که دست اندرکار لوازم التحریر و فروش آن هستند یکسری دغدغه هایی را در خصوص محصولات فرهنگی که در آن سوی آب ها در قالب انیمیشین و کارتون ها تولید می شود و بچه ها انس و الفتی که پیدا کردند، دارند و اعلام می کنند با این بسته های فرهنگی برای این که مشتری داشته باشیم مجبوریم از این نمادها استفاده کنیم.
امامی تصریح کرد: خیلی ها از این افراد بعضا هم مجوزهای لازم را از ارشاد نمی گیرند، خودشان دست به تولید می زنند و این دغدغه هایی است که خود وزارت ارشاد هم با آن مواجه هست و تلاش می کنیم که این موارد را فرهنگ سازی می کنیم.
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان با بیان این نکته که آموزش و پرورش هم تاثیر گذار است، خاطرنشان کرد: درسته که ارشاد مرجع صدور مجوز است اما نهادهای آموزشی و پرورشی نیز باید در مراسمات و برنامه هایی که برگزار می کنند این موارد را گوشزد کنند و در این مورد فرهنگ سازی کرده؛ معایب و فواید این کار را بگویند و تولیدات بومی در این زمینه ارائه دهند.
امامی ادامه داد: تولید محصولات انیمیشن در داخل کشور فزونی یافته و امیدواریم سال به سال محصولات بیشتری تولید شود تا نیاز ما به خارج از کشور کم شود.
این مقام مسئول فرهنگی با بیان اینکه لازمه محصولات تولید شده هویت اسلامی است، افزود: این صنعت در کشور ما نوپاست و البته با راه اندازی شبکه پویا نگرش کودکان و نوجوانان نیز در برخی زمینه ها تغییر کرده است.
وی اظهارامیدواری کرد: این مباحث فقط در آغاز بازگشایی مدارس دغدغه مسئولان، مردم و رسانه ها نباشد و همواره در طول سال برای آن برنامه ریزی و فرهنگ سازی کرد.
پایان پیام/
نظر شما