عباس ذاکریان در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با اشاره به وقوع ضایعه تلخ و دلخراش تصادفات اخیر در اتوبان قم- تهران گفت: اغلب بروز چنین حوادثی در جاده ها به دلیل معاینات فنی خودرو ها بوده که باید بررسی و آسیب شناسی شود.
وی افزود: بر اساس قانون ،معاینه فنی خودروهای صفر بعد از پنج سال تعیین شده است که این موضوع ضایعات فراوانی را به وجود آورده است.
ذاکریان ادامه داد: یکی از مهمترین معایب تصویب این قانون عدم تفاوت معاینه فنی بین خودروهای شخصی و عمومی بدلیل کارآیی و میزان تردد متفاوت آنها در سطح شهر و جاده می باشد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم تصریح کرد: باید در حوزه خدمات شهری و راهنمایی رانندگی قانونی وضع گردد که برای خودروهای عمومی که تردد بیشتری در جاده ها و سطح شهر دارند هر شش ماه یکبار معاینه فنی صورت گیرد تا بتوان از بروز چنین وقایع تلخی جلوگیری کرد.
استقرار گرو ه های مختلف امداد و نجات در مسیر جاده ها
وی با بیان اینکه در کشور ما متولی خاصی برای بحث آتشسوزی جادهای وجود ندارد، اظهار داشت: حوزه فعالیت سازمان آتش نشانی در محدوده شهری بوده و حوادث خارج از محدوده شهری از حیطه فعالیت سازمان آتش نشانی نمی باشد.
عضو شورای شهر قم با اشاره به کمبود امکانات امدادی در جاده ها گفت: کشورهای پیشرفته دارای سازمان امداد جادهای هستند که در فواصل هر 20 کیلو متر گروههای مختلف نجات از جمله آمبولانس، آتش نشانی، امداد و نجات و ماشین حمل جسد مستقر می باشند که متاسفانه این نقص در ایران وجود دارد.
مسافران برای سفر بلیط تهیه کنند
ذاکریان در ادامه به معایب پایانه مسافر بری 72 تن اشاره کرد و افزود: یکی از دلایل عدم شناسایی به موقع اجساد در حوادث جاده ای سوار نمودن مسافران عبوری اتوبوس های جاده ای در مسیر تردد بوده که باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
وی یادآور شد: مسافران برون شهری باید هنگام مسافرت با اتوبوس حتما از محل پایانه های شهری بلیط تهیه نماید تا هم با امنیت خاطر سفر نماید و هم در مواقع ضروری و یا بروز حادثه به راحتی شناسایی و عملکرد بهتری صورت گیرد.
پایان پیام/
نظر شما